Na een hele lange tijd van thuis blijven ben ik echt weer toe aan een weekje weg. Nu heb ik een superleuke plek gevonden in Limburg, namelijk de Leistert. En dat is perfect om er even lekker uit te zijn met je partner of met je gezin. Ik krijg er al zin in als ik de foto’s bekijk. Kijk je mee?

de leistert

DE LEISTERT

De Leistert is het #1 vakantiepark van Nederland met een overdekte plaza, een subtropisch zwembad, een speeljungle en nog veel meer super leuke dingen.
Ik ben gek op dit soort parken, want je hoeft je nooit te vervelen én je hebt dat echte vakantiegevoel. Gewoon in Nederland.
Dit park ligt in Limburg en vlakbij de grens van België, een prachtige locatie met veel natuur, maar ook mega gezellige stadjes in de buurt als je de omgeving wat beter wil leren kennen.
Als ik aan een vakantiepark denk, dan denk ik toch vaak aan de zomer. Maar zelfs in de winter is de Leistert leuk om heen te gaan. Met de overdekte plaza, de restaurants en de indoor recreatie mogelijkheden kun je zelfs met slecht weer de hele dag vullen in het park.

GLAMPING

leistert kamperen

Nu ben ik dus zelf helemaal geen kampeerder. Je kunt bij de Leistert terecht met je tent, caravan of wat voor kampeermiddel dan ook. Ik kies gewoon lekker voor de glamping. Want de Leistert verhuurt ook accommodaties. Zo kun je iets voor 2 personen huren, maar ook een mega grote safaritent en een lodge voor 6 personen. That sounds more like me. Mocht je echt met een grote groep komen dan zijn er zelfs bungalows tot 18 personen te huren.
Ik wil namelijk niet met mijn rolletje toiletpapier onder mijn arm de camping over moeten om te plassen. Als je ervan houdt, lekker doen. Maar mij niet gezien haha.
Voor ieder een keuze dus. Ik kies voor de Glamping tent, hier zit namelijk een keuken en een badkamer in. Lekker luxe kamperen! Love it.

ZWEMBAD

leistert kamperen
leistert kamperen

Ik en mijn vriend hebben geen kinderen. Maar voor kinderen is er ontzettend veel te doen. Er is namelijk een recreatieteam, er worden veel activiteiten voor kinderen georganiseerd, er zijn speeltuinen en natuurlijk is het een camping met zwembad. Buiten én binnen! Maar een zwembad is niet alleen voor kinderen, zelf ben ik echt een waterrat en vind ik het heel belangrijk dat er een leuk en mooi zwembad in een park zit. Want ik hang het meest van de tijd in het water.
Het zwembad van de Leistert is subtropisch, lekker warm dus en ziet er ook heel uitnodigend uit. Ik kan niet wachten tot ik daar lekker in kan gaan zwemmen!

ETEN

leistert kamperen
leistert kamperen

Tot slot vind ik het belangrijk dat een vakantiepark goed eten heeft. De Leistert heeft verschillende eetgelegenheden. Namelijk een familierestaurant dat grenst aan de grote speeljungle, ideaal voor gezinnen dus. Een snackbar en een grill restaurant behoren ook nog tot de mogelijkheden. Geef mij het Grillo restaurant maar! Hier kun je zelf je eten grillen en precies wat je zelf wilt! Mijn favoriet!
Waarschijnlijk zal ik ook nog eens ergens in een stadje in de buurt gaan eten en zullen we ook wat boodschappen moeten halen, maar dat is makkelijk want er zit een supermarkt op het park zelf!

BOEKEN?

leistert kamperen

Heel fijn, het park is namelijk het hele jaar open, je kunt dus ieder seizoen terecht bij De Leistert.

Bekijk alle accommodaties, arrangementen en faciliteiten op de website. Ik heb in ieder geval alvast heel veel zin in mijn weekendje weg!

Bekijk hier vakantieparken Limburg.

 


Disclaimer

May