De mooiste collectie van Huda Beauty tot nu toe, vind ik persoonlijk. De Rose Quartz make-up collectie is werkelijk prachtig en bijna zonde om te gebruiken. In dit artikel vind je het Oogschaduw-palette en de Face Gloss. Uiteraard ook de swatches en de looks die ik ermee heb gemaakt. Kijk snel verder!

HUDA BEAUTY

ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY

ROSE QUARTZ COLLECTIE

De allernieuwste make-up collectie van Huda Beauty is de Rose Quartz collectie. En het is een plaatje! De collectie bestaat uit onder andere een prachtig oogschaduw palette, een face gloss, een lip product en een set met verschillende producten + kwasten!
Deze collectie is gemaakt om je te inspireren to create your own glow. De prachtige verpakkingen zijn alleen al een plaatje om te zien, alleen wacht maar totdat je de make-up zelf ziet!

ROSE QUARTZ EYESHADOW PALETTE

ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY

Yep, toen ik dit palette zag moest ik hem echt hebben. Ik heb tot nu toe alle palettes van Huda Beauty gehad en dit vind ik de allermooiste.
Het doosje is in een mooi design van rozenkwarts gemaakt en de oogschaduws… daar begin ik straks pas over.
Het palette bestaat uit 18 verschillende tinten, het bevat 8 velvet matte tinten, 3 schitterende metallics, 3 parel-achtige zachte metallics, 3 rozenkwarts geïnspireerde multi-shimmer crèmes en een ‘crushed-stone’ parelmoeren glanzende hybride.

DE KLEURTJES

ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY
 • QUARTZ: shimmery copper cream marble
 • AURA: earth brown matte
 • GRATITUDE: latte brown matte
 • COSMIC LOVE: shimmery plum, pink and blue cream marble
 • EMPOWERED: dark gunmetal powder metallic
 • JOY: Rose glow powder metallic
 • PRECIOUS: deep cool brown matte
 • ENERGIZED: cream gold creamy metallic
 • LOVE STONE: white holographic & pink hybrid gloss
 • CHERISHED: cold pink matte
 • BLISSFUL: silver green creamy metallic
 • HAPPINESS: bright pink matte
 • MANTRA: carbon gray matte
 • SERENITY: soft pink matte
 • ABUNDANCE: dusty purple powder metallic
 • MOON MAGIC: blue and pink holographic cream
 • RADIATE: Taupe brown matte
 • JUICY: white and pink shimmery cream marble
ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY
ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY
ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY

Like I said, vind ik dit het meest mooie palette van Huda Beauty. Ik hou ook wel erg van edelstenen en daar is dit palette natuurlijk op geïnspireerd.
De oogschaduw zelf is zoals ik het gewend ben van Huda Beauty, prachtig en van goede kwaliteit. De pigmentatie is mega goed, de fall-out minimaal en de kleurtjes zijn werkelijk allemaal prachtig! Je kunt er echt alle kanten mee op. Van een natuurlijk, zacht lookje tot een knallende roze look!

ROSE QUARTZ FACE GLOSS

ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY

Het volgende product die ik van deze mooie collectie heb mogen ontvangen is de  Rose Quartz face Gloss. Het is een multi product dat je een energieke, rozige glow geeft in een paar seconden. Uiteraard is ook dit pareltje geïnspireerd op de rozenkwarts en heeft een prachtige shimmer in de tinten warm roze en goud champagne dat bij iedere huidtint past.
De formule is mega blendable, licht reflecterend en geeft je de glow die je altijd hebt willen hebben.
Tip: Dep het product op de huid in plaats van het te ‘smeren of vegen’.

ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY
ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY

Ook deze vind ik werkelijk prachtig en ik vond het stiekem zonde om er met mijn vingers doorheen te gaan. Toch heb ik het gedaan en ik was heel aangenaam verrast. Ik vind een liquid highlighter altijd mooier omdat dit natuurlijker oogt. Deze gloss kun je gebruiken als highlighter op de jukbeenderen, neus en andere plekjes die je graag wil. Maar je kunt het ook als een gloss voor op de oogleden gebruiken voor een sexy en dewy look. De shimmer is echt supermooi en de textuur is creamy en gel-achtig waardoor je maar weinig nodig hebt om te gebruiken.

LOOK

Huda beauty rose quartz
Huda beauty rose quartz

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ROSE QUARTS PALETTE FACE GLOSS HUDA BEAUTY

Huda Beauty is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

 • Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette €66
 • Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss €38

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May