Heb je niet altijd lijm bij je of vind je het een gedoe om je wimpers met lijm aan te brengen? Dan zijn de Aqua Lashes dé oplossing voor je. Deze wimpers kun je namelijk met alleen water al aanbrengen, zonder lijm! Hoe dat werkt vind je in dit artikel. Met natuurlijk een ‘How to’ video!

ARDELL

Aqua lashes ardell

Ardell is mijn absolute nummer 1 als het om natuurlijke wimpers gaat. De Wispies zijn namelijk the best. Leuk weetje is dat Ardell al begonnen is met lashes lang voordat het normaal was om nepwimpers te dragen. In 1971 namelijk al!
Eerst begonnen ze met de heel natuurlijke lashes om simpelweg meer volume te geven aan de wimpers. Maar gaandeweg zijn er zoveel nieuwe lashes bijgekomen! Alle artikels over Ardell vind je hier.

Aqua lashes ardell

AQUA LASHES

Super nieuw en super leuk zijn de Aqua Lashes van Ardell. Deze zijn nu verkrijgbaar in zes verschillende stijlen. De lashes in dit artikel zijn de 340, maar ook de demi wispies zijn in de aqua lashes collectie aanwezig.
Maar wat zijn deze wimpers nu precies? Well, the easiest thing you have ever seen.
Deze wimpers zijn namelijk aan te brengen zonder lijm, in plaats daarvan breng je ze aan met water!
De strip is namelijk water-activated, dit houdt in dat wanneer je de wimperrand nat maar, de lijm zichzelf activeert en je de wimpers zo kunt opplakken.
Ze werken verder precies hetzelfde als de andere wimpers! Het enige verschil is dat ze 1 keer met water aan te brengen zijn. Wil je ze erna nog gebruiken? Wat gewoon kan met de Ardell lashes, dan gebruik je ze gewoon met lijm!

In dit artikel laat ik jullie een korte tutorial zien van het aanbrengen van deze wimpers middels een video die je hieronder kunt vinden.
Ook de foto’s van de look die ik heb gemaakt vind je onderaan dit artikel!

TUTORIAL

LOOK

Ardell aqua lashes
Ardell aqua lashes

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Ardell Wispies zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.nl in de winkel en ook online. De Aqua lashes zijn nog niet te vinden bij Kruidvat, maar wel bij Lashaddict.nl.

Prijzen:

  • Ardell Aqua Lashes €6.95 (1 paar)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May