Ik was al fan van de Givenchy parfum L’interdit, maar nu is er een nieuwe editie uitgekomen! Namelijk de L’interdit Rouge, een zwoelere en meer sensuele variant van de originele. En dat klinkt heul goed! Zeker voor de komende koude seizoenen. Kijk je mee?

GIVENCHY

Givenchy Parfum L'Interdit Rouge

Givenchy is een prachtig merk waar ik echt van hou! Het is een frans modehuis en parfum merk dat opgericht is in 1952 door Hubert de Givenchy. Het merk staat bekend om haar elegantie en Audrey Hepburn was een groot fan. Zij heeft er ook enigszins voor gezorgd dat Givenchy bij het grote publiek bekend werd.
Ik ben groot fan van de parfums en de make-up! Maar dit artikel gaat over het nieuwe Givenchy parfum! Namelijk L’interdit Rouge.

Givenchy Parfum L'Interdit Rouge

HET NIEUWE GIVENCHY PARFUM

De Givenchy L’Interdit was al een lange tijd een favoriet van mij. Maar nu is er dus een nieuwe editie van dit parfum uitgekomen. Givenchy L’Interdit Rouge is net als het origineel een bloemige geur alleen veel vuriger en sensueler. En daar houden wij powervrouwen van!
Het parfum onthult een wit bloemenboeket vanwege de sensuele tuberoos en jasmijn. De vurig rode tint komt door de rode peper, bloedsinaasappel, gember en sandelhout naar boven.

De noten zijn:

  • Topnoten: Witte bloemen & Bloedsinaasappel
  • Hartnoten: Pimento bladeren en Gember
  • Basisnoten: Vetiver, Patchouli en Sandelhout
Givenchy Parfum L'Interdit Rouge
Givenchy Parfum L'Interdit Rouge

Zoals je links boven kunt zien is de flacon ongeveer hetzelfde als het origineel maar heeft hij een mooie doorschijnende rode lak dat een eerbetoon is aan de iconische kleur van Givenchy.
Het origineel is een wat lichtere en frisse geur die ik heerlijk vind voor overdag en in de zomer. Deze Givenchy parfum L’Interdit Rouge is wat zwaarder en zwoeler. Ik merk namelijk dat de gember en sandelhout de geur ‘sophisticated’ maken. Meer powervrouw zogezegd. Een superfijne geur om in de herfst en de winter te dragen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Givenchy Parfum L'Interdit Rouge

Alle Givenchy parfums en make-up zijn verkrijgbaar bij Douglas! Uiteraard vind je online alles maar als je in het echt even wil snuffelen en kijken dan moet je de winkel even instappen. De medewerkers helpen en adviseren je graag!

Prijs:

  • Givenchy L’interdit Rouge EdP €125.67 (80ml), €104,54 (50ml) en €73.39 (35ml). Er zijn trouwens vaak kortingsacties bij Douglas! Nu ook, en heb je de geur al met 25% korting.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May