Ik ben een nude-kinda girl en hou dus van alles met nude en beige kleurtjes. Mijn favoriete The Balm Lippies zijn dus natuurlijk ook in nude tinten. Zo heb ik een Creamy Lipstain en een Lipgloss met collageen als musthaves deze herfst. Want ze werken ook nog eens hydraterend! Kijk verder voor alle informatie, de review en de swatches!

THE BALM

Mijn favoriete the balm lippies

Wellicht ken je het merk al. Ik in ieder geval wel, want de verpakkingen maken me altijd hebberig. Zo cute en met een hoog ‘hebben’ gehalte.
Het merk is in 2004 opgericht en de producten hebben zelfs anti-aging ingrediënten! De make-up is altijd parabenen-vrij, cruelty-free en bevat ook geen talc (bye bye witte waas). Deze heerlijke producten zijn te koop bij Kruidvat!
Meer artikel over dit merk vind je hier.

Mijn favoriete the balm lippies

MIJN FAVORIETE THE BALM LIPPIES

Ik ben een nude-kinda girl, dat is jullie vast wel al opgevallen. In het dagelijks leven gebruik ik eigenlijk altijd nude tinten make-up maar ook in mijn kleding.
Het zal je dus niet verbazen dat mijn favoriete The Balm lippies ook nudies zijn!
De eerste is de Lip Stain in de kleur Hola en de andere is de Plump Your Pucker in de kleur Amplify. Twee lippies die ik nu veel en vaak draag!

THEBALMJOUR

Mijn favoriete the balm lippies

The first is dus theBalmJour® een creamy lipstain. Mijn favoriete kleur, en die van dit artikel is Hola. Dit is niet de meest nude tint die dit lippie heeft maar heeft iets meer kleur. Het is een peachy-achtige tint die net dat beetje extra geeft dan een volledig nude lippie.
Deze lipstain begint als een gloss en eindigt als een stain. Dit houdt in dat het uiteindelijk een tint wordt dat de hele dag goed blijft zitten. Verder is het een hydraterend product wat dus perfect is voor de herfst!

Mijn favoriete the balm lippies
Mijn favoriete the balm lippies

Wat ik echt heel fijn vind aan dit product is dat het als eerst een gloss is en erna een kleur achterlaat. Vaak heb je met een gloss dat als deze eraf is, je geen kleur meer op je lippen hebt. Je kunt het bijwerken, maar je kunt het ook zo laten voor een natuurlijke look. Omdat het product hydraterend is, droogt het mijn lippen ook niet uit. En daar heb ik vaak last van in dit jaargetijde (eigenlijk in alle wel helaas). Een superfijne lippie dus die met recht tot mijn favorieten behoort!

PLUMP YOUR PUCKER

Mijn favoriete the balm lippies

De naam klinkt een beetje gek maar de Plump Your Pucker is een superfijne lipgloss met een hoge pigmentatie.
De gloss is lichtgewicht, hydraterend (love it always) en bevat zelfs collageen.
Ook zie ik lichte shimmers/sparkles in de gloss waar ik ook altijd van houd, dat geeft je net dat beetje extra plump-effect.

Mijn favoriete the balm lippies
Mijn favoriete the balm lippies

Like I said, bevat deze gloss dus kleine shimmers die de lippen wat voller laten ogen. Dat plumpy effect komt dus zeker naar voren! De kleur van de lipgloss van dit artikel is Amplify.
De gloss is ook niet plakkerig wat mij ook bevalt en geeft een mooie zachte look die je iedere dag kunt gebruiken.
De gloss is trouwens ook verkrijgbaar in meer donkere of felle kleuren. Dus whatever you like, het is er voor je!

SWATCHES

THEBALMJOUR®

Mijn favoriete the balm lippies

PLUMP YOUR PUCKER®

Mijn favoriete the balm lippies

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

The Balm is dus verkrijgbaar bij Kruidvat en bij Douglas. Online én offline.

Prijzen:

  • TheBalmJour €14.78
  • Plump Your Pucker €14.28

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May