BOSS THE SCENT is de nieuwe geur van Hugo Boss. Deze is in een eau de toilette en een eau de parfum verkrijgbaar en ik kan er niet vanaf blijven. Deze geur staat in mijn top 5 van mijn favoriete geuren. Kijk je mee?

HUGO BOSS

THE SCENT HUGO BOSS

Ja, we kennen Hugo Boss natuurlijk allemaal wel. Het Duitse modemerk dat iedereen vast kent van de prachtige pakken, kleding, schoenen en natuurlijk parfums. En daar gaan we het vandaag over hebben, want het nieuwe parfum van Hugo Boss is echt een pareltje!

BOSS THE SCENT

Het nieuwe parfum ‘The Scent’ is verkrijgbaar voor heren én voor dames. Ik begin met de dames variant, want deze gebruik ik natuurlijk zelf.
Ik was echt aangenaam verrast toen ik de geur zag, het doosje en de flacon zien er namelijk prachtig poeder-achtig roze uit en beloofde veel goeds voor mijn smaak van parfum.

THE SCENT HUGO BOSS

Het is een bloemige geur, heerlijk zacht en warm. Zoals het uiterlijk is dit 100% een poeder-achtige geur. En die geur behoort tot mijn favorieten.
De noten van de geur zijn als volgt:

  • Topnoten: Honing perzik en Freesia bloem
  • Hartnoten: Osmanthus bloem
  • Basisnoten: Geroosterde cacao
THE SCENT HUGO BOSS
THE SCENT HUGO BOSS

De laatste dagen draag ik deze geur heel graag. De geur is zacht en bedwelmend en is wel weer krachtig omdat je hem goed ruikt en blijft ruiken.
Ik denk dat ik de cacao in de geur heel fijn vind. Het ruikt niet naar cacao persé, dus geen chocolade geur. Maar heeft juist een zachte poederige scent zeg maar. Ik weet het, mijn uitleg van parfums is gek. Maar ik doe mijn best haha!
De geur staat nu vooraan op mijn kastje en staat 100% in de top 5 van mijn favoriete geuren!

BOSS THE SCENT HEREN

THE SCENT HUGO BOSS

Deze Boss the Scent voor heren is een eau de toilette, maar is ook verkrijgbaar in een eau de Parfum. Verschilt iets qua prijs en intensiteit van de geur.
De mannengeur behoort tot de oriëntaalse geurfamilie en heeft de volgende noten:

  • Top noten: Gember
  • Hart noten: Maninka fruit
  • Basis noten: Leer
THE SCENT HUGO BOSS

De flacon is totaal anders dan de vrouwen variant, terwijl ze van dezelfde collectie zijn. Dat vind ik ook wel leuk omdat de smaak van mannen en vrouwen vaak ook wel verschilt.
De geur is een echte Hugo Boss geur, warm en houtachtig met een fruitachtige toon. Ik vind hem heerlijk als mijn vriend hem draagt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

THE SCENT HUGO BOSS

De geuren van Hugo Boss zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Douglas.nl.

Prijs:

  • BOSS THE SCENT vrouw vanaf €69
  • BOSS THE SCENT heer vanaf €81

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld te review
Disclaimer

May