Ben je nog op zoek naar een geschikt kerst cadeau? Dan is een leuke geschenkset van Benefit cosmetics altijd een goed idee. Ze zien er niet alleen mega cute uit maar de inhoud is ook nog eens leuk! Kijk je mee?

BENEFIT COSMETICS

Benefit cosmetics kerst cadeau sets

Het merk Benefit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes!
Later deze week zal ik de nieuwe adventskalender van Benefit voor jullie unboxen. Want dit is het perfecte cadeau voor jezelf 😉

Benefit cosmetics kerst cadeau sets

DE BENEFIT KERST SETS

Zoals ieder jaar heeft dit merk weer prachtige geschenksets. Ze zijn niet alleen heel cute maar ook de prijs is heel fijn. Want je bespaart toch wat als je een set aanschaft in plaats van losse producten.
Hier in dit artikel vind je de twee verschillende sets. Namelijk de Hot for the Holidays set en de Special Holiday Cutie Beauty set!

Benefit cosmetics kerst cadeau sets

HOT FOR THE HOLIDAYS

Benefit cosmetics kerst cadeau sets

De Hot for the Holidays set bevat maar liefst 3 bestsellers met een waarde van €81. Alleen je betaalt er maar €35 voor. En dat is even lekker besparen.
De set bevat:

  • Roller Lash superkrullende en liftende mascara in zwart: full-size
  • Hoola matte poeder bronzer: full-size
  • De POREfessional gladmakende gezichtsprimer: mini

Leuk om te krijgen maar ook om aan jezelf te geven. Want deze set kan voor iedere huidtint en iedere smaak worden gegeven. Ik vind alledrie de producten superfijn! Vooral de Hoola gebruik ik heel veel.

SPECIAL HOLIDAY CUTIE BEAUTY

Benefit cosmetics kerst cadeau sets

De volgende set bevat 4 producten en heet de Special Holiday Cutie Beauty. Ook een set die voor iedereen geschikt is!
Deze set bevat de volgende producten:

  • They’re Real! Magnet krachtige liftende en verlengende mascara in zwart: full-size
  • Hoola matte poeder bronzer voor gezicht: full-size
  • Gimme Brow+ volumiserende wenkbrauw vezelgel in kleur 3: full-size
  • De POREfessional Hydrate Primer hydraterende gezichtsprimer: mini

Deze set heeft een waarde van €110 maar heb je al voor €48. Mocht je dus zelf weer wat Benefit producten nodig hebben is dit ook voordeliger dan de producten los aan te schaffen.
De Gimme Brow uit deze set vind ik het fijnst, deze gebruik ik dagelijks!

VERKRIJGBAARHEID

Benefit cosmetics kerst cadeau sets

Benefit Cosmetics is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review & affiliates
Disclaimer

May