There is a new limited edition in the house! Het is BALR GLORY FOR WOMEN. Een nieuwe geur van Balr voor de vrouw die haar successen wil vieren. Klinkt goed en ik vier alles. Dus laten we kijken wat voor parfum het is en hoe het ruikt!

BALR

BALR GLORY

Het merk Balr is van Nederlandse komaf en is in 2013 opgericht door de voetballers Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus. Ze zijn een heus begrip geworden en hebben inmiddels furore gemaakt in Amsterdam, Berlijn, Dubai, Londen, Madrid, Milan, Parijs en Tokio. We mogen dus best een beetje trots zijn op deze mannen!
Het merk is vooral gericht op kleding en ik moet zeggen dat ook ik een fan ben en een aantal Balr kledingstukken in de kast heb hangen.
Maar hier gaan we het hebben over de geuren! Wil je de andere parfums zien van Balr? Dat kan hier!

BALR GLORY

BALR GLORY FOR WOMEN

De andere geuren die ik heb van Balr zijn heerlijk en de flacons zijn wit van kleur. Deze is net even anders, namelijk goud! En dat staat voor succes, doorzettingsvermogen en ambitie. De geur is dan ook speciaal voor de vrouwen die deze eigenschappen bezitten.
De noten van de geur zijn als volgt:

  • Topnoot: Praline, Zwarte Bes, Aldehyden
  • Hartnoot: Roos, Jasmijn
  • Basisnoot: Cacao, Vanille
BALR GLORY
BALR GLORY

De flacon is geïnspireerd op, heel toepasselijk, het uiterlijk van een voetbal. Qua geur is het een bloemige/fruitige geur met een warme geur van vanille en cacao.
If you know me, dan weet je dat vanille echt mijn ding is. Dus ik werd excited!
Het is dan ook een luxe en warme geur die perfect is voor eigenlijk alle occasions. Ik vind hem heel vrouwelijk en de geur blijft lekker lang hangen. Ben je fan van de ander Balr geuren dan mag deze limited editie niet uit jouw collectie ontbreken!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

BALR GLORY

De Balr parfums zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Prijzen:

  • BALR GLORY FOR HER  €51.51 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
(disclaimer).

May