Hallo allemaal, we willen vast weten hoe de Benefit adventskalender van dit jaar eruit ziet! In dit artikel unbox ik de kalender dag voor dag. Als jij wil dat het een verrassing voor je blijft dan moet je deze blog even skippen. Ben je wel benieuwd? Kijk dan gauw verder!

BENEFIT COSMETICS

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Het merk Benefit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes!

BENEFIT ADVENTSKALENDER

INHOUD BENEFIT ADVENTSKALENDER

Benefit Cosmetics is een merk waarvan ik veel producten gebruik. De weknbrauwproducten en mascara’s gebruik ik vrijwel iedere dag en de Hoola bronzer is ook een item dat vaak in mijn routine wordt meegenomen.
De adventskalender kan dus niet teleurstellen, denk ik zo. Ben je klaar voor de unboxing?

DAG 1: ROLLER EYELINER

BENEFIT ADVENTSKALENDER

In het eerste vakje vind ik de Roller Eyeliner in mini formaat. Super cute en handig om mee te nemen in je kleine handtasje by the way. Deze eyeliner vind ik zelf erg fijn. Hij geeft niet af en loopt niet uit. Ook de punt van de eyeliner is prettig om te gebruiken. Zelfs voor beginners.

DAG 2: PRECISELY MY BROW

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Het volgende vakje bevat de Precisely, My Brow Wenkbrauwpotlood. Ook in een mini variant. Dit potlood gebruik ik dagelijks voor mijn wenkbrauwen. Zelf gebruik ik de kleur 3 t/m 4. Zo krijg ik een ombre effect.

DAG 3: THEY'RE REAL MASCARA

BENEFIT ADVENTSKALENDER

De mascara’s van Benefit vind ik ook heerlijk. Dit is de They’re Real! Mascara Verlengende Mascara in de ‘fun’ size. Door dit kleine formaatje kun je prima alle mascara’s van het merk proberen om te kijken welke jij het fijnst vindt.

DAG 4: POREFESSIONAL PRIMER

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Dit is één van mijn favoriete primers, de The POREfessional: Pore Primer zorgt er namelijk voor dat je huid silky smooth wordt. Zoals de naam al aangeeft vermindert het de zichtbaarheid van je porien.

DAG 5: ROLLER LASH MASCARA

BENEFIT ADVENTSKALENDER

In dag 5 vind je de Roller Lash Mascara Curling Mascara, ook in een schattig formaatje! Deze mascara vind ik persoonlijk ook fijn, niet mijn favoriet van het merk maar het zorgt wel voor mooie wimpers!

DAG 6: GIMME BROW GEL

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Het volgende wenkbrauw product is de Gimme Brow+ Volumiserende Vezelgel. Ook dit gebruik ik dagelijks in combinatie met de Precisely my Brow. Hij wordt namelijk niet hard maar shapet de wenkbrauw wel lekker in vorm én blijft de hele dag goed zitten. Met een kleurtje om de brows meer volume te geven.

DAG 7:

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Kijk nou, wat een super schattige Hoola Matte Bronzer dit is! Ik vind die mini’s zo cute en handig om mee te nemen! Deze bronzer gebruik ik ook vaak, soms gebruik ik de Hoola Glow, dat ligt net aan de look die ik wil maken. Maar I can’t met die cute verpakkingen!

DAG 8: BAD GAL BANG MASCARA

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Daar is ‘ie dan. Mijn favoriete mascara! De BADgal BANG! Mascara Volumizing Mascara. Deze mascara gebruik ik iedere dag! Hij geeft veel volume, klontert totaal niet en je kunt alle haartjes meepakken.

DAG 9:

BENEFIT ADVENTSKALENDER

In dag 9 zit de 24-HR Brow Setter Wenkbrauwgel. Dit is een transparante wenkbrauw gel die ook lekker goed blijft zitten en niet hard wordt. Voor de natuurlijke brow die geen extra kleurtje of volume nodig heeft 🙂

DAG 10: DANDELION TWINKLE HIGHLIGHTER

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Lief, liever en liefst. Zo ziet de Dandelion Twinkle Mini Highlighter eruit. Ook super handig om mee te nemen in je handtasje. Je kunt het namelijk ook met je vingers aanbrengen.
Deze highlighter heeft een mooie glow die je look meteen afmaakt!

DAG 11: POREFESSIONAL HYDRATE PRIMER

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Als je huid net iets meer behoefte heeft aan hydratatie is de The POREfessional: Hydrate Primer perfect. Dit is de Porefessional zelf maar dan met een hydraterende werking. Bye bye droge huid, hallo flawless skin!

DAG 12: THEY'RE REAL MAGNET MASCARA

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Aangekomen bij het laatste vakje en daarin vinden we de They’re Real! Magnet Mascara magnetische, verlengende mascara. Deze heb ik nog niet eerder gebruikt maar klinkt goed! De mascara zorgt namelijk voor 36 uur lang prachtige wimpers en lift de wimpers met 40%. Klinkt goed!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BENEFIT ADVENTSKALENDER

Deze heerlijke en musthave adventskalender is natuurlijk verkrijgbaar bij Douglas.nl.

Prijs:

  • The More The Merrier Adventskalender €72.99

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May