Groot nieuws! De Bijenkorf heeft sinds nu namelijk hele fijne make-up tutorials online staan. Hierin vertellen de beste make-up artists jou hoe je een look kunt creëren. In simpele stappen. De eerste video is een smokey eye look! Kijk je ook mee?

Smoky eye make-up tutorials bijenkorf

MAKE-UP TUTORIALS OP BIJENKORF.NL

Heb jij het al gespot? De Bijenkorf is namelijk begonnen met het maken van make-up tutorials. En dat is fijn, heel fijn! Want de beste make-up artists laten je in de video’s zien hoe je je mooi kunt opmaken. Stap voor stap, zodat het zelfs voor beginners goed te doen is.
De eerste tutorial is een smokey eye video waar Bijenkorf Make-up artist Nienke je laat zien hoe je een soft smokey eye kunt creëren. In plaats van zwarte en grijze tinten, zal ze beige en nude tinten gebruiken die bij vrijwel ieder huidtint en oogkleur past.

SOFT SMOKEY EYE

Voor een soft smokey eye heb je natuurlijk een aantal producten nodig. Misschien heb je ze al in huis, misschien niet. Een oogschaduw is natuurlijk het belangrijkste product. Hiermee wordt de smokey eye gecreëerd.
Ook heel belangrijk is de mascara, hiermee maak je de oogopslag af met mooie diepzwarte, volle wimpers.
Je kunt natuurlijk ook nog kiezen voor eyeliners, primers en fixingspray’s om de make-up goed op haar plaats te houden. Ook deze producten vind je bij de Bijenkorf. Mocht je nu wat hulp nodig hebben om producten uit te kiezen die goed aansluiten bij jouw wensen en huidtint? Dan kun je altijd even binnenstappen en om advies vragen. De make-up artists van de Bijenkorf helpen je graag!

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

Smoky eye make-up tutorials bijenkorf

Ik ben al jarenlang een basic girl, ik hou namelijk van nude tinten! Geen rood of zwart voor mij. Soms met een feestje kan ik het nog wel eens doen, maar over het algemeen ga ik wel voor aardetinten.
Mijn favoriete oogschaduw palette is bijvoorbeeld die van Charlotte Tilbury. De Pillow talk collection is mijn all time favorite!
Voor de oogschaduw sticks kies ik voor Bobbi Brown. Deze sticks zijn lekker creamy en hebben een heel moe pigmentatie op de oogleden zonder uitloop.
Qua mascara kies ik voor Lancôme, de Hypnôse mascara is de mascara die ik altijd pak als ik een goede en mooie oogopslag wil. Ook de eyeliners van dit merk kies ik, de artliners van Lancôme zijn fijn om mee te werken en lopen never nooit uit.
Mijn favoriete poeder is die van Laura Mercier, de Translucent powder gebruik ik nu al jaren iedere dag.
Tot slot kies ik voor een fixingspray van MAC Cosmetics. Deze heeft heel fijne sprays gericht op jouw behoefte! Wil je mat of glowy? MAC got you.

Smoky eye make-up tutorials bijenkorf

Have fun met deze make-up tutorial en die nog zullen volgen. Ik kijk in ieder geval al met smart uit naar de volgende. Ik ben benieuwd wat het wordt!

 

$

May