Een prachtige naam voor een prachtig make-up merk: Pure Bellezza. De producten zijn namelijk allemaal vrij van parabenen, hypo-allergeen, niet comedogeen, geurvrij en uiteraard niet getest op dieren. In dit artikel laat ik de super handige trio concealer zien en de mooie gepigmenteerde lipgloss!

PURE BELLEZZA MAKE-UP: REVIEW!

Pure Bellezza

Pure Bellezza is ontstaan vanuit Studio Bellezza, een opleidingsinstituut en beauty-park in één. In 2015 kwam het eerste product uit van het exclusieve make-up merk.
De producten zijn allemaal vrij van parabenen, hypo-allergeen, niet comedogeen, geurvrij en niet getest op dieren.
Naast de ‘reguliere’ make-up lijn is er ook een minerale make-up lijn, deze mogen na een intensieve behandeling worden gebruikt. Extra fijn dus!
De producten zijn allemaal hoog gepigmenteerd en hebben een fijne structuur waardoor de producten mooi samensmelten met de huid.
Wat ik persoonlijk heel tof vind is dat het merk producten heeft die geschikt zijn voor de meest witte én de aller donkerste huid, met natuurlijk alles daartussen in.
Mocht je je nog afvragen wat Pure Bellezza betekent: Pure schoonheid!

PURE BELLEZZA CONCEALER TRIO

PURE BELLEZZA MAKE-UP: REVIEW!

Ik begin met de Concealer Trio. Zelf gebruik ik namelijk graag concealer. Juist in de zomer, want dan wil ik geen foundation dragen maar toch de pukkeltjes en  plekjes weg kunnen werken.
Het is een crème concealer in drie verschillende tinten. Ik koos voor de Warm Front variant voor mijn huidtint (medium denk ik). Het bevat koele en warme tinten waarmee je alle kanten op kunt en het ideaal is als je wat bruiner wordt door de zon.

PURE BELLEZZA MAKE-UP: REVIEW!
PURE BELLEZZA MAKE-UP: REVIEW!

De huid van je gezicht bestaat niet uit één kleur. Daarom vind ik dit product zo fijn. Je kunt er alle kanten mee op. Je kunt er zelfs mee contouren en highlighten.
Zoals je ziet op de foto met de swatches is de middelste kleur mijn ‘algemene’ tint. De lichtere kleur kan ik daarom perfect gebruiken onder mijn ogen!
De textuur van het product is erg prettig, het is romig en zacht en blend daarom ook goed uit op de huid. Het laat geen strepen achter en verbergt de onregelmatigheden zonder het te ‘verstoppen’ of cakey te worden.
Ik vind het een hele fijne concealer die ook gemakkelijk mee te nemen is om gedurende de dag bij te werken! Ik denk dat ik de meer donkere kleur (instant neutral) ook ga aanschaffen voor het contouren :-).

PURE BELLEZA LIPGLOSS

PURE BELLEZZA MAKE-UP: REVIEW!

Vervolgens koos ik voor de Pure Bellezza Lipgloss in de tint Embrace. Een perzik-achtige maar mooie warme kleur voor in de zomer.
De gloss is in verschillende varianten verkrijgbaar: Super gepigmenteerd, transparant, met parel effect en mat.
De lipgloss bevat Vitamine E en vanille extract, hierdoor worden je lippen tegelijkertijd ook nog eens verzorgt en gehydrateerd.

PURE BELLEZZA MAKE-UP: REVIEW!
PURE BELLEZZA MAKE-UP: REVIEW!

Okay, look at that swatch! Ik was echt verbaasd over het pigment van de lipgloss. Het is zo diep en mooi! Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht dat het zó gepigmenteerd zo zijn.
Het is alsof je een liquid lipstick gebruikt maar dan anders en verzorgend. Het brengt ook heerlijk aan en is niet plakkerig op de lippen. Vanwege de verzorging van de lippen die het geeft is dit zeker een blijvertje geworden in mijn make-up tasje. Absolutely love it!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

PURE BELLEZZA MAKE-UP: REVIEW!

Zoals je op de foto ziet, zit er ook een fijne lippenbalsem bij. Deze kreeg ik bij de bestelling en ik vermoed dat die bij iedere bestelling zit. Super leuk!
De producten zijn natuurlijk verkrijgbaar via de webshop maar ook in het schoonheidsinstituut zelf in Waardenburg.

Prijzen:

  • Pure Bellezza Concealer Trio €29
  • Pure Bellezza Lipgloss €18

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $
Disclaimer

May