Hoewel het nog geen december is, vliegen de maanden voorbij en is het alweer de tijd van de feestdagen! Ik heb enkele geweldige cadeautips van Albelli voor jullie waar je iedereen blij mee kunt maken. Een persoonlijk cadeau vindt iedereen leuk toch?

Albelli fotoboek en kalender

ALBELLI

Ik vermoed dat jullie Albelli wel al kennen. Het is namelijk dé allerbekendste op het gebied van fotoboeken in Nederland. Maar ze hebben niet alleen fotoboeken die je zelf kunt maken. Ook kun je er gepersonaliseerde mokken, kalenders, wanddecoratie en kaarten maken.
Je kunt het helemaal zelf maken of kiezen voor de ‘Smart Assistant’. Deze deelt alle foto’s alvast voor je in zodat ze in een mooie lay-out op of in je product komen te staan.
Voor ieder wat wils want er zijn ontzettend veel thema’s om uit te kiezen. Denk aan bruiloften, babyboeken en kookboeken. Maar vandaag focus ik op d feestdagen! Want voor je het weet is het alweer zo ver en heb jij het perfecte cadeau voor je familie en/of vrienden!

MAAK JE GEPERSONALISEERDE CADEAU

Het is ontzettend moeilijk om iedere keer weer een cadeau te vinden die de ontvanger leuk vindt. Ik heb daar altijd moeite mee. Een douchegel of een parfum is leuk, maar absoluut niet persoonlijk en de persoonlijke cadeautjes zijn de cadeaus die er altijd toe doen.
Bij Albelli kun je zo een persoonlijk cadeau vinden. Voor je opa, oma, moeder, vader, partner of vrienden. Het kan allemaal en dat is juist net zo leuk.

FOTOBOEK

Albelli fotoboek en kalender

Ik kies voor een fotoboek om herinneringen te kunnen geven. Een fotoboek maken is namelijk heel uniek en persoonlijk. Super gemakkelijk (en leuk!) om te doen en nog leuker om te krijgen.
Het maken van een boek is heel gemakkelijk, een kind kan de was doen. Ik vind het prettig om een ’themaboek’ te gebruiken. Dit bepaalt alvast de lay-out van jouw fotoboek.
Er staan namelijk al plekjes voor teksten en foto’s in die je alleen nog maar hoeft aan te passen.
Het ‘Klassieke reisboek‘ vind ik heel tof maar ook de ‘Familie Editie‘ heeft een super leuk ontwerp. Simpelweg foto’s uitzoeken, plaatsen en er een tekst bij verzinnen.

Albelli fotoboek en kalender

KALENDER

Albelli fotoboek en kalender

Ook een super leuk idee om een kalender te maken voor 2022. Je kunt kiezen voor een jaarkalender of een verjaardagskalender. Maar net wat je zelf leuk vindt.
Hier kun je ook kiezen voor je eigen foto’s en je eigen design. Er zijn super veel designs beschikbaar met verschillende kleuren, lettertypes en het aantal foto’s per pagina. Absoluut een tof idee om aan een familielid te geven en er foto’s bij te plaatsen die iets betekenen voor de ander.
Ik kies voor dieren! 😉 Iedere maand een ander huisdier in de spotlight. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor kinderen of bijvoorbeeld vakantiefoto’s.

Albelli fotoboek en kalender

KAARTEN

Wat is er leuker dan je eigen kerstkaarten versturen? Niet via social media maar gewoon echt via de post. Ik vind het zo jammer dat de fysieke kerstkaarten ieder jaar minder worden. Want het hoort gewoon bij de periode. Ik hang ze altijd op 🙂
Bij Albelli kun je je eigen kerstkaart maken. Wil je opa en oma verrassen met een superleuke kerstkaart met een foto van de kids? Of de hondenmama met een foto van haar hondjes? Of wil je helemaal losgaan en je dieren of jezelf in kerstkleding uitdossen, en fotoshoot houden en deze voor de kaarten gebruiken? DOE JE DING! Hoe gekker hoe  leuker!
Gegarandeerd zorgt jouw kaart voor een lach op een gezicht, een mooi plekje in huis en wordt deze waarschijnlijk na de kerst niet weggegooid maar bewaard.

May