De kersttijd komt er weer aan en dat betekent: cadeautjes! Voor jezelf of voor een ander, het kan allebei. L’Occitane wenst jou een merry christmas met hun heerlijke kerstsets en -producten. De Néroli & Orchidée is de nieuwste collectie en nu al één van mijn favoriete geuren!

L'OCCITANE

L'occitane neroli en orchidee kerst

L’Occitane is een heerlijk merk met héle fijne producten waar ik persoonlijk fan van ben. De geuren zijn altijd origineel en de producten vind ik heerlijk!

L’Occitane heeft een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie

L’Occitane heeft volgens eigen zeggen een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie. Vind ik persoonlijk al fijn klinken. Gewoon omdat het fijn klinkt, niet omdat ik nu zo into aromatherapie ben.
Gebaseerd op de kennis van essentiële oliën heeft L’Occitane haar producten gemaakt zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfum en uiteindelijk ook haarproducten.

L'occitane neroli en orchidee kerst

MERRY CHRISTMAS MET L’OCCITANE

L’Occitane heeft tijdens de kerstperiode altijd heerlijke giftsets om cadeau te geven aan jezelf, of aan iemand anders. De allernieuwste collectie is die van Néroli & Orchidée Eau Intense. Deze collectie is limited edition en heeft de heerlijke geur van citrusvruchten, troostende bloemenzoetheid en de mysterieuze, verslavende noten van vanille. Ik ben altijd gek van vanille dus dit moet wel een lekkere collectie zijn!

TOP NOTEN

HART NOTEN

BASIS NOTEN

DOUCHEGEL

L'occitane neroli en orchidee kerst
L'occitane neroli en orchidee kerst

Het eerste product uit deze collectie is de Eau de Intense Douchegel. De gel reinigt de huid mild en geeft de huid ook een heerlijke geur die lang blijft hangen. De vanilletonen zijn goed te ruiken en de gel schuimt wanneer het in aanraking komt met water en de huid.
De gel voelt superzacht aan op de huid en geeft me direct een ontspannen gevoel. Vanille is mijn favoriete geur dus deze lijn is voor mij perfect!

BODYMILK

L'occitane neroli en orchidee kerst
L'occitane neroli en orchidee kerst

Het volgend cadeautje is de Eau Intense Lichaamsmelk en is een voedende bodylotion met shea butter en glycerine van plantaardige oorsprong. Het belooft de huid te hydrateren en te verzachten en dat doet het ook.
Ik vind het prettig dat dit lichaamsproduct niet vettig aanvoelt, maar direct in de huid trekt. Het hydrateert direct en maakt mijn droge en stugge huid meteen zachter. En de geur is zalig! Deze blijft ook lang ruiken!

HANDCRÈME

L'occitane neroli en orchidee kerst

Een handcrème is oh zo noodzakelijk in deze tijd van het jaar. Deze crème maakt de handen zacht door de toegevoegde karitéboter en glycerine van plantaardige oorsprong. De handen worden gehydrateerd en gevoed door de smeltende textuur van deze volle handcrème. Het voelt heerlijk aan en net als de voorgaande producten is de geur natuurlijk superlekker! Alleen al om de geur wil ik hem iedere keer aanbrengen.

EAU DE TOILETTE

L'occitane neroli en orchidee kerst
L'occitane neroli en orchidee kerst

Tot slot bevat de collectie nog een prachtige flacon met Eau de Toilette. Dit is eigenlijk een geconcentreerde versie van de producten hierboven. Gebruik je alles bij elkaar? Dan waan je je de hele dag in een heerlijke mysterieuze, zoete geur. De flacon vind ik ontzettend mooi en de geur is fantastisch, deze gebruik ik de komende tijd waarschijnlijk dagelijks! Ondanks dat het een Eau de Toilette is en geen parfum blijf je de geur toch goed ruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

L'occitane neroli en orchidee kerst

De L’Occitane Néroli & Orchidée Limited Edition lijn is verkrijgbaar via de webshop. Neem echt even een kijkje op de gehele website want ze hebben ongelooflijk veel fijne producten. En ze ruiken echt allemaal heerlijk!

Prijs:

  • L’Occitane Néroli & Orchidée Douchegel €15 (245ml)
  • L’Occitane Néroli & Orchidée Bodymilk €24 (245ml)
  • L’Occitane Néroli & Orchidée Handcrème €8 (30ml)
  • L’Occitane Néroli & Orchidée Eau de Toilette €59 (75ml)
  • L’Occitane Néroli & Orchidée Giftset (al het bovenstaande) €82

Merry Christmas!

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $
Disclaimer

May