Het is bijna zover! De feestmaand staat voor de deur! De maand waarin je kan gaan genieten van je familie, vrienden en hopelijk gezellige feestjes. Om jou voor te bereiden op deze drukke maand, geef ik je in dit artikel 5 tips waarmee je december wel doorkomt!

1. PLAN EEN ME-MOMENTJE

5 tips feestmaand zalando

Mucho importanto is een me-moment. Even aarden en ontstressen voordat de drukke feestmaand begint. Dit kun je de hele dag doen (als dat kan, lucky you), maar je kunt ook een uurtje per week inplannen voor jezelf.
Zet een lekker muziekje op waar je ontspannen van wordt, Spotify heeft hele fijne muzieklijsten. Als je zoekt op mediation music dan vind je er wel honderd.
Maak een bad klaar, of ga lekker onder een warme douche en gebruik je meest fijne producten. Scrub je huid, was je haren en doe dit allemaal mindfull. Dus echt in het moment zelf. Vervolgens neem je lekker een maskertje en smeer je je lichaam heerlijk in met een bodylotion. Als je nog tijd hebt pak je er een boek bij en ga je lezen, belangrijk is dat je je telefoon even weglegt!

2. ZOEK EEN MOOIE OUTFIT UIT

5 tips feestmaand zalando

Misschien duurt het nog wel even, maar je wil natuurlijk de perfecte outfit scoren voor de kerstdagen.
Je kunt voor een mooie jurk gaan of een stijlvol broekpak. Vorig jaar zat ik wegens de lockdown in een joggingpak en dat is ook niet alles.
Daarom wil ik nu op tijd mijn feest outfit scoren zodat ik zeker weet dat ik er dit jaar weer bijloop om door een ringetje te halen. Over ringetjes gesproken, we gaan naar tip 3.

3. COMBINEER JE OUTFIT MET SIERADEN

5 tips feestmaand zalando

Accessoires kunnen je outfit maken of breken. Ik kies liever voor het ‘maken’ van mijn outfit. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mooie sieraden voor een lage prijs. Echt goud of zilver hoeft niet altijd meer, want de accessoires van nu zijn gewoon gemaakt van stainless steel en verkleuren dus niet! Kies je voor goud of zilver en ga je juist voor een grote statement ketting of een subtiel hangertje?
Ik ga voor de glitter en glamour tijdens de feestdagen, goud, glitters en groot dus! Dat mag gewoon 🙂

4. KIES ALVAST JE MAKE-UP

Smoky eye make-up tutorials bijenkorf

Ik ben een beetje basic en kies altijd voor nude tinten. Toch is het leuk om af en toe te knallen met je make-up. En wanneer kun je dat beter doen dan tijdens de feestdagen? Juist, altijd. Maar ik kies voor de kerst en de jaarwisseling.
Kijk naar de outfit die je aandoet, gebruik kleuren of tinten die in je outfit voorkomen en je bent helemaal gematcht. Je kunt ook kiezen voor een rode lipstick en een smokey eye, dit is ALTIJD goed.

5. GENIET

5 tips feestmaand zalando

Last but not least, misschien wel het allerbelangrijkste: Geniet! Geniet van de maand, de mensen die dichtbij je staan, de momenten en van jezelf.
Of je nu een mooie jurk aan hebt of een joggingpak. Of je nu wel of geen make-up op hebt. Het is belangrijk dat JIJ lekker in je vel zit deze maand.
Ik wens jullie bij deze dan ook veel liefde en geluk toe. Geniet van de feestdagen beauty’s!

May