De allernieuwste geur van Kayali heet Eden Juicy Apple 01. En dat klinkt lekker vrolijk en fruitig! Ik heb vrijwel alle geuren van Kayali en zal in dit artikel de nieuwste geur met jullie delen én met welke deze heerlijk te layeren is.

KAYALI

Kayali eden Juicy apple

Kayali is het merk van Huda en Mona Kattan. Huda is ook wel bekend van Huda Beauty (mijn favoriete make-up merk).
Kayali betekent in het Arabisch ‘My Imagination’. En is geïnspireerd op het prachtige nalatenschap en simpele sophistication van het Midden-Oosten.
Alle vier de parfums kunnen met elkaar worden gemixt. Oftewel ‘gelayered’. Eerdere artikels over dit heerlijke parfummerk vind je hier.

Kayali eden Juicy apple

KAYALI EDEN JUICY APPLE 01

Mona en Huda zitten niet stil, want de nieuwste geur van Kayali is weer gelanceerd. Het is de Eden Juicy Apple 01 en wordt omschreven als een speelse en verleidelijke geur. Het zal je laten watertanden naar knapperige rode appels en zoete bessen.

De noten van de geur zijn:

Topnoten: Sappige rode appel, zwarte bes, roze grapefruit en lychee
Hartnoten: Wilde bessen, frambozenbloesem, jasmijn en rozen centifolia
Basisnoten: Vanillebloemen, amber kristallen, gesuikerd mos en sensueel jasmijn

Het klinkt als een speels boeket met een hele vrolijke stemming!

Kayali eden Juicy apple
Kayali eden Juicy apple

Ik was echt ontzettend benieuwd naar de nieuwe geur. Zoals eigenlijk iedere nieuwe geur van Kayali. Maar Eden Juicy Apple is net even wat anders. Het is vrij uniek, want ik ken geen geur die echt naar appeltjes zou moeten ruiken.
Dat doet ‘ie ook echt! De eerste 2 minuten vond ik hem eigenlijk veel te zoet. Maar een parfum moet je altijd even laten ontwikkelen. Na enkele minuten vond ik hem heerlijk en verslavend ruiken. Ik bleef maar ruiken!
Het is een zoete geur, dus je moet er wel van houden.
Je kunt hem goed mengen met de Musk van Kayali, dit maakt de geur wat minder zoet en meer sensueel. Als je hem wat bloemiger wil laten ruiken kun je hem ook goed met vanille mengen!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

Kayali eden Juicy apple

Deze heerlijke Juicy Apple geur is natuurlijk verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!).

Prijs:

  • Kayali Eden Juicy Apple | 01 €65.25 (50ml) en €84 (100ml)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May