Ik heb het een maandje overgeslagen, maar de kerst Styletone box is weer aangekomen. En die, dames en heren, ga ik nu unboxen met jullie. Want een box in december moet wel feestelijk zijn! Kijk je mee?

STYLETONE BOX

kerst styletone box 2021

De Styletone box is nog steeds één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Sinds januari 2021 is de box veranderd omdat ze zijn samengegaan met Bluxbox. Er is nu keuze uit maar liefst 3 verschillende boxen. Namelijk:

  • De Styletone Classic box: Dit is de Styletone box zoals we haar kennen met 5 producten. De prijs hiervan is in Nederland €16.95 en in België €18.95.
  • De Styletone Ultimate box: Dit is de oude Bluxbox. Deze bevat 5 producten + 4 tot 5 fullsize producten. De prijs van deze variant is €29.95.
  • De Styletone Explore box: Een kleine box met 3 producten waar je geen abonnement voor nodig hebt. Om uit te proberen of om cadeau te doen! Deze heb je al voor €9.95.

De Styletone box is altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de Explore- en de Ultimate box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.
Alle boxen worden op de tweede woensdag van de maand verzonden.
Eerdere Styletone unboxings kun je hier vinden.

kerst styletone box 2021

INHOUD KERST STYLETONE ULTIMATE BOX

In de Styletone box vind je altijd een ‘menukaartje’. In de Styletone Ultimate box is deze groter dan in de classic box. Hierin staat precies wat er in de box zit, waar het voor is en van welk merk het is. Zo kun je de producten ook altijd terug vinden.
Tegenwoordig zitten de producten altijd in een bubbeltjes plastic zakje. Super fijn! Hierdoor sneuvelt de make-up namelijk nooit.

Het thema van deze maand is ‘Merry & Bright‘. De roze kleurtjes komen me tegemoet. I love it! Styletone houdt van de feestdagen en gaan ons deze maand dus feestelijk in de watten leggen. De producten in deze box zijn samengesteld om je te laten stralen, genieten en te shinen tijdens de feestdagen. Ik ben benieuwd!

LIPGLOSS

kerst styletone box 2021

Het eerste product is meteen al mooi. Het is de Beauty Lipgloss van Paese en garandeert een mooie glans op de lippen zonder dat plakkerige gevoel. Fijn is dat er moerasbtoemzaadolie in verwerkt is, hierdoor verzorgt het de lippen ook meteen.
Ik vind de kleur echt prachtig, een mooie zachte, roze nude kleur die eigenlijk wel bij iedere huidtint past. Het neigt iets naar perzik-kleur en I like it!

€10

OOGMASKER

kerst styletone box 2021

Vervolgens vind ik het Gold Angel Oogmasker van Beautaniq Beauty in de box. Dit masker voor je ogen zorgen ervoor dat de huid meteen wordt gehydrateerd. Ze bevatten namelijk groene thee en hyaluronzuur. Dat niet alleen, de komkommer en het rozenextract dat er óók aan is toegevoegd verzorgen de huid rondom je ogen goed waardoor je meteen een frissere blik hebt! Handig voor vóór en na de feestdagen 😉

€6 per stuk

OOGSCHADUW KWAST

kerst styletone box 2021

Hier weer een cadeautje, want er zitten ook twee Oogschaduwkwasten in van Luxie. Deze medium angled brush is gemaakt van zachte synthetische haren en is ideaal voor het aanbrengen en het blenden van je oogschaduw. En hoe leuk is de roze kleur!

€25

WENKBRAUW POTLOOD

kerst styletone box 2021

Vervolgens een Wenkbrauw potlood van Lookx. Een fijn merk dat dit ’toverstafje’ in haar assortiment heeft. Het accentueert je wenkbrauwen subtiel en natuurlijk en het verzorgt tegelijkertijd de huid en haren. Het potlood bevat namelijk vitamines. Ook niet onbelangrijk: Het is waterproof.
Ik vind dit een heerlijk wenkbrauw potlood, de kleur is voor mij helaas te licht. Maar ik denk dat de meeste ontvangers deze kleur wel mooi en passend vinden.

€19

PALETTE

kerst styletone box 2021

Oh lala, wat een pracht dit. Het Babygirl Palette van Estate is prachtig om te zien met 9 perfecte tinten.
De tinten zijn goed gepigmenteerd en hebben een matte of glinster finish. Maar, de vraag is, hebben we het nu over een oogschaduw palette of een face palette? Well girl, je kunt het gewoon voor allebei gebruiken. Denk aan bronzers, blush, highlighters en oogschaduws! Dit is absoluut mijn favoriete item van de box.

€30

BODY WASH

kerst styletone box 2021

Ik ben gek op dit merk met haar heerlijke producten, het uiterlijk is ook prachtig minimalistisch. Deze Body Wash van Marie Stella Maris bevat aloë vera en is daarom lekker verzorgend voor je huid.
Het reinigt de huid mild en hydrateert het tegelijkertijd, de geur is klassiek en krachtig (ik houd van alle geuren van dit merk). De deurtonen zijn zwarte peper, geranium en lavendel. Hello spa-gevoel!

€9.95

SHEET MASK

kerst styletone box 2021

Ja, natuurlijk mag een sheet maskertje niet ontbreken. Want dit is dé manier om je huid klaar te maken én te herstellen. Dit Sheet Mask van MY21 is gemaakt met collageen- en adenosinecomplex. De fijne lijntjes worden vermindert en de rimpels ontspannen. Maar het hydrateert de huid ook en dat is zeker nodig in deze koude maand!

€7.95

BODY BUTTER

kerst styletone box 2021

Deze Body Butter van Argan+ is een heerlijk lichaamsproduct met hydraterende kokosnoot, een vitaminerijk oliemelange en doordrenkt met rustgevende rozenolie. Je kunt je voorstellen dat je huid heerlijk wordt verzorgt en gehydrateerd. Maar de geur is ook zalig! Het zorgt voor een ontspannen gevoel.

€5

HIGHLIGHTER

kerst styletone box 2021

Tot slot vind ik deze prachtige Highlighter van Mesauda Milano in de box. Het is een baked highlighter met een prachtige goudkleurige glow. Doordat het een gebakken highlighter is geeft het  je een natuurlijke glans zonder glitters en is dus een prachtige aanvulling op jouw feestdagen make-up look!

€19.95

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

kerst styletone box 2021

Echt een feestelijke box. Qua uiterlijk vind ik dit wel één van de mooiste van dit jaar. Ook de producten erin bevallen me goed. Mijn favoriet is het Babygirl Palette, maar de lipgloss van Paese en de bodywash van Marie Stella Maris vind ik ook heerlijk!

Wil je deze Styletone kerst box bestellen? Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May