Kiehls, een merk waar ik altijd verliefd op ben. Want de producten zijn heerlijk én werken goed! Dit jaar is er natuurlijk weer een limited edition kerst collectie te koop. Kijk je mee?

KIEHLS

Kiehl’s bestaat al 160 jaar (!) en is daarmee dus een oude rot in het vak. Het merk is opgericht door de heer John Kiehl die van oorsprong een apotheek was en een passie had voor plantkunde.
De producten van Kiehl’s staan zelfs in Smithsonian Institute in Washington!
Vandaag de dag is het merk te koop bij de Bijenkorf en ja, dan ben je best een naam.
Eerdere artikels over het merk kun je hier vinden!

LIMITED EDITION KERST

KERST MET KIEHLS

Het merk Kiehls heeft ieder jaar weer een heerlijke limited edition kerst collectie. Dit zijn de bestsellers van het merk, maar dan in een kerstjasje gestoken.
Dit jaar is het een holiday design van Marylou Faure.
En dat geeft instant happiness en een zalig kerstgevoel. In dit artikel laat ik je er een aantal zien én geef ik een korte review, zodat je weet wat je van de producten kunt verwachten!

SERUM

KERST MET KIEHLS
KERST MET KIEHLS

Wat is het?

Dit Holiday Limited Edition Clearly Corrective™ Dark Spot Solution is een serum dat de huid opheldert. Ze heeft een gerichte corrector voor donkere plekjes en maakt de huid stralend en egaal. De formule maakt gebruik van actieve vitamine C plus Buffered Salicylic Acid.

Wat vind ik?

Ik vind de flacon groot! Hier doe je erg lang mee.. Ik heb last van vlekjes op de huid, voor mij dus een prima product om te testen. Het resultaat is niet direct, hier moet je het wat langer voor gebruiken. Maar het doet zeker wat binnen korte tijd. De geur is trouwens heerlijk en de textuur aangenaam en zacht!

CREAM

KERST MET KIEHLS
KERST MET KIEHLS

Wat is het?

Het volgende kerst product is de Super Multi-Corrective Cream en wordt omschreven als een meervoudige geavanceerde antiverouderingsmoisturizer. Het vermindert namelijk fijne lijntjes en rimpels en herstelt de contouren van het gezicht!

Wat vind ik?

De crème is heerlijk vol en romig en geeft naast anti-aging ook voldoende hydratatie aan de huid. Het potje ziet er super leuk uit met haar kerst design!

CREAM

KERST MET KIEHLS
KERST MET KIEHLS

Wat is het?

Door naar de Ultra Facial Cream en dit is een favorietje van mij. Het is de best verkochte crème van het merk want het is een ultra hydraterende gezichtscrème. Ideaal dus voor de koudere maanden. Het heeft een lichtgewichte textuur en hydrateert de huid tot wel 24 uur lang.

Wat vind ik?

Like I said, dit is één van mijn favoriete crèmes. Hij hydrateert de huid namelijk echt volop en mijn huid vind het heerlijk. De geur is lekker neutraal en door het lichtgewicht voelt het prettig aan op de huid en kun je erna je make-up prima aanbrengen!

TONER

KERST MET KIEHLS
KERST MET KIEHLS

Wat is het?

De Calendula Herbal-Extract Toner is een alcoholvrije toner met handgeplukte Calendula bloem blaadjes, een ingrediënt dat 5 huidverzachtende componenten bevat om tekenen van een onrustige huid tegen te gaan, zichtbare roodheid voorkomt en geschikt is voor een gevoelige huid.

Wat vind ik?

De toner kwam voor mij op het perfecte moment. Namelijk na mijn Co2 laser behandeling. De toner is heel zacht voor de huid en omdat het geen alcohol bevat ook veilig! Mijn huid werd er heerlijk zacht van en de roodheid werd inderdaad veel minder. Een heerlijk product met de verse blaadjes erin, dat er super leuk uitziet.

HANDCRÈME

KERST MET KIEHLS
KERST MET KIEHLS

Wat is het?

De Ultimate Strength Hand Salve is een heel krachtige hydraterende handcrème voor droge handen. De actieve ingrediënten; Avocado Olie, Eucalyptus Olie en Sesam Olie zorgen voor zachte, gehydrateerde en verzorgde handen.

Wat vind ik?

Ik heb mega droge handen en deze handcrème werkt voor mij het beste. Het is heel romig en vol, trekt goed in en ruikt echt heerlijk. Ik ruik vooral de eucalyptus en ik hou ervan. Mijn droge handen zijn echt een paar uur goed gehydrateerd!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Kiehls is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en kun je alles ook lekker ruiken en voelen. Maar als er geen Bijenkorf bij jou in de buurt zit (wat bij mij het geval is en ik het alleen wil combineren met een bezoek Amsterdam) dan kun je de Kiehls producten ook aanschaffen bij de officiële webshop van Kiehl’s.

Prijzen:

  • Clearly Corrective Dark Spot Solution €75 (50ml) en €122 (100ml)
  • Super Multi-Corrective Cream €69 (50ml)
  • Ultra Facial Cream €31 (50ml) en €68 (175ml)
  • Calendula Herbal-Extract Toner €38.50 (250ml) en €65 (500ml)
  • Ultimate Strength Hand Salve €28 (200ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May