Het reinigen van je huid kan een tijdrovend en vervelend klusje zijn. Maar de Nivea Micellair Energy belooft om je huid goed, gemakkelijk en prettig te reinigen. Ik ga het uitproberen en wat ik ervan vind, dat kun je hieronder lezen!

NIVEA

micellair energy nivea water

Natuurlijk kennen we allemaal het merk Nivea wel. Maar wist je ook dat het een Duits merk is dat al is begonnen in 1882? Al meer dan een eeuw oud dus en genoeg ervaring om mooie producten te kunnen blijven maken.
Ook een leuk feitje is dat de naam Nivea geïnspireerd is op het  Latijnse woord niveus, nivea, niveum, dit betekent ‘snow white’. Nóg een leuk feitje is dat onze welbekende Labello ook een product is van Nivea.
Laten we nu maar snel beginnen met de review van deze nieuwe Micellair Energy Water!

micellair energy nivea water

NIVEA MICELLAIR ENERGY

Het nieuwe Micellar water van Nivea boost je winterhuid door het intensief te reinigen en tegelijkertijd de vermoeide en doffe huid een oppepper te geven.
Het water verwijdert je make-up en voelt verfrissend aan, de toegevoegde Vitamine C, niacinamide en cranberry-extract geven je huid energie. Je huid blijft heerlijk fris en zacht achter.
De antioxidanten die ik net heb genoemd zijn goed voor de huid, maar misschien weet je niet zo goed wat niacinamide is. Dit wordt ook wel vitamine B3 genoemd en helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
Als je bijvoorbeeld last hebt van roodheid of pigmentvlekken in je gezicht dan is dit een perfect ingrediënt voor je huid. Het remt namelijk pigmentvorming en beschermt tegelijkertijd je huid waardoor het minder snel geïrriteerd raakt.
Ook helpt het goed tegen onzuiverheden en grove poriën!

micellair energy nivea water
micellair energy nivea water

Persoonlijk gebruik ik altijd een reiniger en daarná een micellar water. Met dit laatste haal je namelijk alle overgebleven restjes nog eens weg (want geloof me, er blijft altijd nog iets zitten).
Deze fles Micellair Energy Water is mega groot! Ik ga er waarschijnlijk een paar maanden mee kunnen doen. het bevat namelijk 400ml.
Ook prettig om te weten is dat het om een 96% gerecyclede fles gaat, milieu verantwoordelijk ook nog!
Het water zelf is qua geur vrij neutraal, ik ruik niet zoveel. Prima, want dan zit er ook geen gekke synthetische parfum in.
Het reinigt mijn huid goed en haalt alle make-up weg (behalve oogmake-up) en mijn huid voelt erna ook lekker fris en zacht aan. Het droogt de huid namelijk niet uit waardoor het trekkerig kan aanvoelen. Niets daarvan zelfs. Een fijn product dus met een fijne prijs die ik zeker ga blijven gebruiken!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

micellair energy nivea water

De producten van Nivea zijn vrijwel overal verkrijgbaar, vaak zelfs in de supermarkt. Maar bij iedere drogist kun je dit product ongetwijfeld vinden.

Prijs:

  • Nivea Micellair Energy Water €7.99 (400ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May