Ik heb al eens kennis mogen maken met het merk in het begin van haar carrière. Maria Malki, een prachtige vrouw met waanzinnige producten. Dit artikel staat in het teken van mooie, stralende ogen. Kijk je mee?

maria malki

MARIA MALKI

Maria Malki is het merk van Maria-Nane Malki en is opgericht in 2018. Het merk bevat een heleboel mooie beauty producten zoals make-up, beauty tools en wimpers. Allemaal zijn ze volledig cruelty-free en vegan en ze worden ontwikkeld door iemand met kennis in de praktijk. Want Maria is zelf visagist en docent, wat inhoudt dat zij zelf ook de hele dag bezig is met make-up.
Kijk mee naar de pareltjes die jouw stralende en mooie ogen geven!

EYEROLLER

maria malki

Ik begin met deze fijne tool de That’s How I roll Eyeroller. Deze roller ligt in een prachtig satijnen bedje en ziet er alleen al mooi uit.
De roller zorgt voor een ultieme ochtendmassage onder de ogen waarmee je een stralend en fris resultaat bereikt. Het verbetert namelijk de bloedcirculatie, het werkt effectief tegen gezwollen ogen/wallen en donkere kringen en is gemaakt voor ieder huidtype. Voor het beste resultaat bewaar je de roller in de koelkast.

maria malki
maria malki

Nou, ik vind dit toch een partij prachtig! Het ziet er zo mooi uit dat ik het in een glazen kastje wil zetten. Maar daar is het natuurlijk niet voor bedoelt.
Dit rollertje gebruik je na het aanbrengen van een oogcrème of serum. Je rolt het product hiermee namelijk goed in de huid waardoor het nog beter opneemt. Wanneer je vervolgens met opwaartse en buitenwaartse bewegingen masseert richting de slaap heeft het ook een liftend effect.
Ik vind het een heerlijk gevoel en als je dit iedere ochtend doet dan kun je niet meer zonder!

MAGIC EYELINER

maria malki

De Magic Black Eyeliner is een bestseller en dat snap ik heel goed. Je kunt hiermee namelijk binnen enkele seconden je wimpers mee aanbrengen zonder geknoei of gedoe.
De eyeliner is diepzwart en geeft een strakke lijn boven het oog en is tegelijkertijd een wimperlijm (let op: niet magnetisch dus). Er is ook een Clear variant beschikbaar, deze droogt transparant op voor een natuurlijke look. Deze zie je hier terug.

maria malki

Deze eyeliner vind ik echt heel fijn. Dit is een uitkomst voor wimper gebruikers. Ik neem namelijk altijd een tubetje mee, maar dit is ideaal! Het lekt niet, het is super gemakkelijk aan te brengen (zeker de clear versie omdat je dit niet ziet) en past in iedere handtas, zelfs de kleinste!
De lijm breng je aan als een eyeliner, laat je even een minuutje of 2 drogen en vervolgens plakt je wimper er direct aan vast. En hij blijft ook zitten!

LASHES

maria malki
maria malki

Like I said, heb ik dus al kennis mogen maken met de lashes en de make-up kwasten van Maria Malki (de brushes zijn echt een aanrader trouwens, ik gebruik ze al twee jaar samen met de brush cleanser). Deze Bella Wimpers zijn natuurlijke 3D faux mink lashes die je wel tot 20 keer kunt gebruiken. De wimpers zijn licht en maken de ogen niet zwaar, flexibel en zitten comfortabel. De zwarte rand geeft de ogen net dat beetje extra vavavoom. De Bella wimpers maken de ogen groter en zijn perfect voor hooded eyes (hello, I have asian eyes).

LOOK

FACE PAD

maria malki

Ook heel fijn is de Wipe Off Face Pad die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ik heb de roze :-). Je kunt met deze pad je gezicht reinigen met alleen water! Zelfs je make-up wordt goed verwijdert. Uiteraard kun je ook je cleanser erbij gebruiken. Zelf vind ik het lekker om een olie te gebruiken in combinatie met de pad.
Je kunt hem tot wel 200x gebruiken en is daarom heel milieuvriendelijk, je kunt je wattenschijfjes wel gedag zeggen. Ook gebruik ik de pad heel graag om mijn maskertjes mee weg te halen. Dit is een tool die je in je badkamer moet hebben! Ik kan serieus niet meer zonder.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

maria malki

Maria Malki is verkrijgbaar bij haar eigen webshop, maar tegenwoordig ook bij Douglas! Neem even een kijkje, want de tools van dit merk zijn echt het hebben waard!

Prijzen:

  • That’s How I Roll Eyeroller €14.95
  • Magic Liner €19.99
  • Wimpers per stuk €12.95 / €14.95
  • Wipe Off Face Pad €13.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May