I’m a huge fan van deze nagel(riem)olie. De Nail Treatment van NCLA maakt mijn nagels mooier, mijn droge huid rondom de nagels gehydrateerd en het ruikt té lekker. Ik heb dit merk ontdekt via de Styletone box en heb hem nu zelf ook gekocht. Kijk je mee?

NCLA

NCLA NAIL TREATMENT

NCLA Beauty is opgericht door twee zussen in Amerika en is een clean beauty merk. Dit houdt in dat ze vegan en cruelty-free zijn en geen schadelijke/agressieve ingrediënten bevatten. Ik ben mega fan van de Nail Treatment, maar ze verkopen ook  lipproducten, lichaamsproducten en nagellakjes. De uitstraling vind ik prachtig en ik ga zeker voor een lippenbalsem en scrub de volgende keer! In Nederland is het merk verkrijgbaar via Cult Beauty!

NCLA NAIL TREATMENT

NAIL TREATMENT

De NCLA Nail Treatment is verkrijgbaar in verschillende geuren, dat heeft voor mij al veel voordelen want ik hou van geurtjes in mijn producten! De olie is een olie voor de nagelriemen en zorgt ervoor dat deze gehydrateerd en gevoed worden. Er zit namelijk Vitamine E in verwerkt samen met zonnebloemzaadolie.
Fijn is ook dat het vrij is van minerale oliën en geheel vegan! De verschillende geuren zijn ‘Birthday Cake’, ‘Vanilla’, ‘Mermaid Tears’, ‘Rose Petals’ en ‘Watermelon’.

NCLA NAIL TREATMENT
NCLA NAIL TREATMENT

Zoals ik al zei heb ik dit product ontdekt in de Styletone box. Dit was de Horchata variant. Deze is inmiddels op en ik vond bij Cult Beauty de verschillende varianten. Ik koos voor peach/vanilla om dat ik een vanille fan ben. En hij ruikt me een partij heerlijk! Dat is niet normaal!
Het flesje heeft een rubber pipetje waarmee  je iedere nagel van een druppeltje olie kunt voorzien. Mijn nagelriemen en de huid rondom mijn nagels zijn, sinds ik dit gebruik, echt verbeterd. Veel minder droog en zien er ook mooier uit.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NCLA NAIL TREATMENT

NCLA Beauty is verkrijgbaar via Cult Beauty. Ik heb nog geen fysieke winkels in Nederland gevonden waar dit merk wordt verkocht. Je zult dus op mijn woord moeten vertrouwen dat dit echt de moeite waard is. En ook niet duur overigens!

Prijs:

  • NCLA Nail Treatment So Rich €15.66

 

Disclaimer

May