Het is weer de tweede woensdag van de maand geweest. Dat betekent dat de Styletone maart 2021 editie weer is verzonden! Natuurlijk ga ik hem weer openen en bespreken samen met jullie. Kijk dus snel verder voor de inhoud!

DE STYLETONE BOX

STYLETONE MAART 2021 UNBOXING

De Styletone box is nog steeds één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Sinds januari 2021 is de box veranderd omdat ze zijn samengegaan met Bluxbox. Er is nu keuze uit maar liefst 3 verschillende boxen. Namelijk:

  • De Classic box: Dit is de Styletone box zoals we haar kennen met 5 producten. De prijs hiervan is in Nederland €16.95 en in België €18.95.
  • De Ultimate box: Dit is de oude Bluxbox. Deze bevat 5 producten + 4 tot 5 fullsize producten. De prijs van deze variant is €29.95.
  • De Explore box: Een kleine box met 3 producten waar je geen abonnement voor nodig hebt. Om uit te proberen of om cadeau te doen! Deze heb je al voor €9.95.

De Styletone box is altijd dierproefvrij! Yay

Wat ik zelf echt heel tof vind aan deze box is dat deze vrijwel altijd dierproefvrij is. Yay! Dat houdt dus in dat de merken die in de box verschijnen echt niet op dieren testen. Ook niet in China.
Verder past de Ultimate en de Explore box altijd door je brievenbus, handig! Benieuwd? Of wil je er meteen 1 bestellen? Dat kan op de website van Styletone.
Alle boxen worden op de tweede woensdag van de maand verzonden.
Eerdere Styletone unboxings kun je hier vinden.

STYLETONE MAART 2021 UNBOXING

DE INHOUD VAN DE STYLETONE MAART 2021 BOX

In de Styletone maart box vind je altijd een ‘menukaartje’. Hierin staat precies wat er in de box zit, waar het voor is en van welk merk het is. Zo kun je de producten ook altijd terug vinden.
Tegenwoordig zitten de producten altijd in een bubbeltjes plastic zakje. Super fijn! Hierdoor sneuvelt de make-up namelijk nooit.

Het thema van deze maand is ‘Power of Nature‘. Dit zijn dus allemaal producten die ingrediënten uit de natuur bevatten. Denk aan Vitamine C en kersen.
Verrassing: De box bevat een extra product. Super leuk!

LIPSTICK

STYLETONE MAART 2021 UNBOXING

Als eerste een mooie Lipstick van het prachtige merk LookX. Deze lipstick is hoog gepigmenteerd, maar heeft tegelijkertijd alle voordelen van een lippenbalsem.
Het bevat namelijk wonderboomolie en candelilla struik extract. Hierdoor worden je lippen lekker verzacht en gehydrateerd. Droge lippen worden behandeld én voorkomen.
Er zijn drie verschillende lipstick tinten in de boxen gedaan. Ik heb de kleur ‘Wild Safari Matte’. Een warme roze/oranje tint. Deze vind ik ook de mooiste van de drie, dus lucky me!

€16,50

OOGPOTLOOD

STYLETONE MAART 2021 UNBOXING

Het volgende product is ook een heerlijk product. Het Oogpotlood Nudo van Lord & Berry is een oogpotlood met een beige kleur.
Ik gebruik deze kleur iedere dag. Namelijk in mijn waterlijn, hierdoor lijken de ogen groter en ook frisser. Het maakt echt een groot verschil.
Dit potlood heeft een semi-matte finish en is smudgable.

€15

SHEET MASKER

STYLETONE MAART 2021 UNBOXING

Maskertjes vind ik altijd fijn in de box. Dit is het Vitamine C & Kersen Masker van Vitamasques.
Er zit onder andere Vitamine C en e en kersenextract in.
Deze ingrediënten zijn belangrijk voor het verlichten en het hydrateren van je huid. Ook is het masker biologisch afbreekbaar.
Naast het hydrateren van de huid, beschermt dit masker jouw huid ook tegen schade door de zon.

€4.70

OOGSCHADUW

STYLETONE MAART 2021 UNBOXING

Verder naar de Oogschaduw van Golden Rose. Een gebakken oogschaduw die nat en droog aan te brengen is. Het is een sterk gepigmenteerde oogschaduw en beloofd langhoudend te zijn. Wanneer je de oogschaduw vochtig aanbrengt wordt het pigment nog sterker.
Er zijn verschillende kleuren toegevoegd in de boxen. Ik heb de grijze variant, helaas net niet mijn kleur. Maar iemand anders kan ik er natuurlijk ook blij mee maken.

€11.95

LIP OLIE

STYLETONE MAART 2021 UNBOXING

Jawel, een favoriet product! Namelijk een Lip Oil van Steve Laurant. Dit is een verzorgende gloss voor de lippen. Je kunt het gebruiken op zich, maar je kunt het ook over een lipstick aanbrengen.
Het verzacht en hydrateert je lippen. Ik moet zeggen dat ik deze heel waarschijnlijk in de nacht ga gebruiken. Ik vind het dan heerlijk om oliën te gebuiken. Ook op mijn lippen. Zodat ze ’s morgens heerlijk zacht en gehydrateerd zijn.

€16.53

NAGELRIEM OLIE

STYLETONE MAART 2021 UNBOXING

Het extraatje van de Styletone maart box is de Nagelriem Olie van NCLA.  De olie is gemaakt met horchata en bevat Vitamine E.
De olie revitaliseert en hydrateert de nagelriemen waardoor ze super zacht en gezond worden. Dit zorgt natuurlijk ook weer voor gezonde en mooie nagels.
Ik gebruik iedere dag meerdere keren een nagelriem olie, ik ben dus heel blij met dit product! Hij ruikt ook ZALIG.

€14.82

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

STYLETONE MAART 2021 UNBOXING

Mijn favoriete product is deze week de lip olie maar ook de nagelriem olie. Ik ben echt een olie mens en houd van lekkere geuren. Deze producten hebben het allebei. Ik zal ze ook het meest gaan gebruiken.

Wil je deze Styletone maart Beautybox bestellen? Precies deze box is nog te bestellen, maar let op: op = op geldt hier ook. Wanneer ze op zijn kun je wel weer de box van volgende maand verwachten. Maar voor mij is dat ook nog een verrassing wat daar inzit!
Shop jouw box op de website van Styletone! Have fun.

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May