Ik kan me niet voorstellen dat je Olaplex nog niet kent. Het is hét wondermiddel voor je haar.
Ik gebruik het zelf nu al een aantal jaar, maar sinds kort is er een nieuw product verschenen en daar wil ik jullie heel graag wat over vertellen. Je wilt dit namelijk hebben!

OLAPLEX NO. 0 EN NO. 3

OLAPLEX

Mocht je Olaplex nog niet kennen dan zal ik kort uitleggen wat het merk precies is en hoe het werkt.
Olaplex heeft verschillende producten om beschadigd haar te verzorgen en het haar te herstellen. Het gepatenteerde Olaplex systeem is het zogenaamde ‘Bond systeem‘.
Het volgende stukje tekst heb ik van de website afgeplukt:

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen) oftewel bonds. Deze ‘verbindingen’ geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade.
OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt,
bis-amino diglycol dimaleate.
Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich gezond, mooi, glanzend en zacht haar.

Olaplex behandeld alle soorten beschadigd haar en is verkrijgbaar bij bepaalde kapsalons, webshops en op de website van Olaplex zelf.

OLAPLEX NO.3

OLAPLEX NO. 0 EN NO. 3

Ik begin met Olaplex no. 3 Hair Perfector. Deze is al lang verkrijgbaar en is mijn wondermiddel.
Het is dé bestseller van het merk omdat het een thuisbehandeling is zoals je die bij de kapper bent gewend. Het verbetert de algehele uitstraling en textuur door beschadigd haar te repareren. Het repareert het haar vanaf de wortel en herstelt de dagelijkse haarschade veroorzaakt door styling, warmtebehandelingen (bijv. steilen, föhnen), zonlicht en nog veel meer, zelfs tussen de bezoeken aan de kapper door.

Zelf laat ik dit product in de nacht inwerken zodat het optimaal haar werk kan doen. Gewoon aanbrengen op het haar, in een vlecht doen en mee gaan slapen. Je merkt bij het uitspoelen direct hoe zacht en prettig het haar aanvoelt.
Als er één haarproduct is waar ik bij zweer, dan is deze het wel!

OLAPLEX NO. 0

OLAPLEX NO. 0 EN NO. 3

Het nieuwste product is de Olaplex no. 0 Intensive Bond Building Treatment. Deze behandeling is geïnspireerd op de behandeling bij de kapper maar dan voor thuis.
Het is een primer die fungeert voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Het herstelt verbroken zwavelbruggen, versterkt het haar en beschermt de algehele haarstructuur.
Let op: het is een tweedelige behandeling en je hebt hiervoor ook de no. 3 nodig. Je kunt de producten ook op zich gebruiken maar samen is het de beste combinatie om het haar te herstellen.

De no. 0 brengt je aan op droog haar en laat je 10 minuten inwerken. Vervolgens gebruik je de no.3 eroverheen. Zoals ik zei slaap ik er lekker een nachtje mee maar je kunt het ook na een kwartier uitspoelen. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat het haar intensiever wordt hersteld met de Olaplex no. 3!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

OLAPLEX NO. 0 EN NO. 3

Olaplex is niet overal te verkrijgen omdat ze alleen geselecteerde punten hebben die het merk verkopen. Hierdoor is het helaas zo dat er ook namaak producten in de omloop zijn. Waar je zeker de echte Olaplex kunt krijgen is bij onder andere Cosmo Hairstyling (alle kapsalons) en John Beerens . Maar natuurlijk kun je ook naar de officiële webshop gaan van Olaplex.

Prijzen:

  • Olaplex no. 3 €32.50 (100ml), €65 (250ml)
  • Olaplex no. 0 €32.95 (155ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
disclaimer

May