Je ziet ze overal voorbij komen: Droogbloemen. Ik ben al fan en heb een aantal boeketten besteld bij verschillende webshops. By far is mijn favoriet Boomingdutch.
De kleurencombinaties en de manier van schikken vind ik prachtig en daarom wil ik dit met jullie delen als tip! Lees snel verder.

BOOMINGDUTCH DROOGBLOEMEN

BOOMINGDUTCH

Droogbloemen zijn het helemaal. En ik snap ook helemaal waarom. Een droogboeket ziet er niet alleen super leuk uit in huis maar het blijft ook altijd goed!
Geen gedoe meer met water en weggooien. Heerlijk!
Boomingdutch snapt dit en heeft een prachtig assortiment droogboeketten. Het is een Nederlands bedrijf en heeft een passie voor droogbloemen.
Ze verkopen niet alleen boeketten maar ook droogbloemen in glas, losse droogbloemen en vazen om de boeketten en/of bloemen een mooie plek mee in huis te geven.

DROOG BOEKET ROSE

BOOMINGDUTCH DROOGBLOEMEN

Ik koos voor het droogboeket ‘Rose‘. De hoofdkleuren zijn roze en wit en hebben daarom een mooie nude uitstraling die bij alle stylen past.
Het boeket is handgemaakt met duurzaam thistle, bloom broom met vleugje roze rabbit tails en phalaris.
De hoogte is 65 centimeter waardoor het een prachtig boeket is om in een vaas in huis op bijvoorbeeld de tafel te plaatsen. Maar ook in andere kamers zal het mooi uitkomen.
Het boeket heb je voor €39.95 en dat is een koopje als je je bedenkt dat het boeket maanden, of wel jaren kan blijven staan.

DROOGBLOEMEN IN GLAS

Deze foto heb ik van de website gehaald omdat ik hem zelf niet heb. Toch wilde ik de droogbloemen in glas graag laten zien. Ik vind ze zo mooi! Ze geven me een rustgevend gevoel op de een of andere manier.
De glazen flessen kun je overal neerzetten, het staat bijvoorbeeld superleuk in de badkamer, toiletruimte, slaapkamer maar ook in de gang of de woonkamer.

FOTO'S

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May