Zoals beloofd zal ik een maand lang, iedere week een Noosh Beauty artikel publiceren. Dit tweede artikel gaat over de Bloom Collectie die je ook in een gift set kunt aanschaffen. Natuurlijk vind je ook de swatches, review, look én video die ik heb gemaakt met deze producten in het artikel. Kijk dus meteen even verder!

NOOSH BEAUTY

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Je kent haar vast wel, Anna Nooshin! De modekoningin van Nederland. Begonnen met het platform NSMBL.nl, maar haar doorbraak bij het grote publiek was natuurlijk dat ze een jurylid was bij Hollands Next Top Model.
Inmiddels is ze de eigenaresse van het museum The Upside Down én van haar eigen cosmeticamerk.
Noosh Beauty is begonnen in 2021 en is 100% cruelty-free, houdt rekening met het milieu en streeft ernaar om jou prachtige looks te geven maar er wel als jezelf uit te blijven zien. Meer informatie over het merk en de producten vind je op Nooshbeauty.com.

Meer artikels & looks van het merk kun je vinden op mijn website.

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

BLOOM COLLECTIE GIFT SET

De Bloom Gift Set bevat maar liefst 5 producten die zorgen voor een ‘fresh and clean’ look. De box staat voor het naar boven halen van de gelukkige en gezonde jij!
De set bevat matte finish en aardetinten, een primer voor een zachte glow, nude eyeshadows en een natural glow product. Kijk gauw verder naar de unboxing!

PRIMER

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Het eerste product is de Morning Dew Primer en wordt omschreven als een parelmoer-achtige primer en zorgt direct voor een prachtige glow op de huid. De primer zorgt niet alleen voor een mooie glow óp de huid, maar ook eentje van binnenuit. Want het bevat panthenol (Vitamine B5) dat de huid instantly hydrateert!

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review
Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Mag ik even zeggen dat ik het uiterlijk van de Noosh Beauty producten echt prachtig vind? Zo fotogeniek met al die zachte en natuurlijke kleurtjes.
Anyways, de primer is qua textuur vrij dik en romig en brengt prima aan op de huid. Ik heb alleen de neiging om teveel te pakken, je hebt namelijk maar vrij weinig nodig voor het hele gezicht. Als je het hebt aangebracht heb je meteen al een mooie natural glow. Je kunt erna nog een foundation of een BB-cream aanbrengen als je dat wil, maar het kan ook op zichzelf gedragen worden!

FACE PALETTE

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Het Face the Day Palette is het volgende product uit de box en is speciaal gecreëerd voor natuurlijke looks met een ‘sun-kissed glow’.
De formule van de poeders is opbouwbaar en goed blendable met de huid. Het bevat een blush en een bronzer/highlighter die je ook als oogschaduw kunt gebruiken (de bronzer is daar heel mooi voor denk ik!).

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review
Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Het palette is prachtig om te zien en ik ben mega fan van de bronzer/highlighter. Om eerlijk te zijn vind ik de blush ’too much’. Hij is voor mij te sterk gepigmenteerd en te koraal-achtig. Ik zie liever een peachy-achtige tint. Maar dat is echt een kwestie van smaak. De blush is wel geweldig om als oogschaduw te gebruiken als je hem, net als ik, niet als een blush gebruikt. Ze geven beide een prachtige glow aan de huid en de bronzer geeft inderdaad die sunkissed look die we allemaal willen hebben!

FACE GLOSS

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Dit is een product waar ik heel, maar dan ook heel benieuwd naar was. Ik HOU namelijk van face glosses die een natuurlijke glow geven aan de huid.
De Full Bloom Face Gloss is een transparante, niet-plakkerige formule. Noosh Beauty geeft aan dat een face gloss best intimiderend kan klinken, maar als je het eenmaal hebt geprobeerd dan kan je niet meer zonder. Is dat ook zo?

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review
Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Ik was al bekend met de Face Gloss dus het schrok mij niet af, integendeel ik ben reuze fan van dit product! Een face gloss is in principe een highlighter maar dan vloeibaar en zonder glittertjes of sparkles. Echt heel natuurlijk dus. De face gloss kun je aanbrengen waar je maar wil, ik ga voor de jukbeenderen, maar ook op het ooglid is het prachtig (het kan over de oogschaduw heen).
Deze gloss is inderdaad niet plakkerig en heel goed aan te brengen en te blenden. De formule is namelijk vrij licht en dun waardoor je gericht kan aanbrengen!

EYESHADOW PALETTE

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Dit is de Flora & Fauna Eyeshadow Set en geeft je meteen het lentegevoel vanwege de zachte kleurtjes. Denk aan de eerste bloemen in de tuin, baby konijntjes en reekalfjes met hun lieve en grappige loopje. Het palette heeft vier tinten met allemaal een matte finish.

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review
Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Mag ik nog even zeggen dat ik het best fijn vind dat er geen spiegels in de producten zitten? Die worden toch alleen maar vies door de poeders en ik heb sowieso een zakspiegeltje mee in mijn toilettas.
Dus, door naar het palette. Ik vind de kleurtjes heerlijk, je kunt er alle kanten mee op. Van een hele neutrale en nude look naar juist een smokey opvallende look. Of juist weer een mooie roze pastel- meisjesachtige look met de roze kleur.
Ik heb de aardetinten in mijn look gebruikt. Net als het vorige palette heeft deze geen fall-out, is MEGA goed gepigmenteerd en blend ook prima en gemakkelijk met de huid.

LIQUID LIP

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Tot slot, om de look helemaal af te maken, vinden we nog de Coral Kiss Liquid Lip in de set. Dit is een hoog gepigmenteerde liquid lipstick met een matte finish in een koraalkleur.
De finish voelt zijdezacht aan en droogt de lippen niet uit. Ook belooft ‘ie long lasting te zijn.

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review
Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Zoals je ziet is de lipstick inderdaad héél gepigmenteerd, zoals eigenlijk alle producten bij Noosh Beauty valt me op. Subtle is key dus en je kunt het beste beginnen met weinig en het opbouwen als je daar behoefte aan hebt.
De liquid lipstick droogt op en geeft erna niet af, blijft inderdaad heel lang zitten (ook na eten en drinken) maar voelt prettig aan en geeft niet dat droge en trekkerige gevoel. De kleur vind ik trouwens ook prachtig! Zeker als het op mijn lippen zit (zie hieronder).

LOOK

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review
Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

Oh, mag ik nog even zeggen dat ik mijn wenkbrauwen geweldig vind in deze look? Ik heb hiervoor de Brow Gel van Noosh Beauty gebruikt ;-).

VIDEO / REEL

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Noosh beauty Bloom collectie swatches look review

De producten van Noosh Beauty zijn allemaal verkrijgbaar via de officiële webshop.

Prijzen:

  • The Bloom Gift Set €49.95 (alle bovenstaande producten)
  • Morning Dew Primer €28
  • Face the Day Palette €26
  • Flora & Fauna Eyeshadow Palette €24
  • Full Bloom Face Gloss €20
  • Coral Kiss Liquid Lip €18

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May