Een goede reiniging voor het gezicht is één van de belangrijkste stappen in jouw skincare routine. Ik heb de Ginger Cleansing Oil van Skin Regimen getest, een natuurlijk, vegan en hydraterend product waar ik heel benieuwd naar was.
Ik wilde weten of het mijn make-up verwijdert, mijn huid hydrateert, het niet droog en trekkerig achterlaat en mijn luxe neusje dit zou goedkeuren. Kijk je mee?

SKIN REGIMEN

skin regimen cleansing oil ginger

Skin Regimen is een lijn van Comfort Zone dat krachtige formules bevat om versnelde veroudering door stress en vervuiling tegen te gaan.
Het Longevity Complex™ werkt op cellevel en corrigeert met krachtige organische planten en hightech ingrediënten de meest voorkomende tekenen van stress en vervuiling, zoals vochtverlies, dofheid, oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels.
Dit bovenstaande complex bevat organische superfood extracten zoals Wilde Indigo, Spinazie en Maqui Berry om de effecten van stress en veroudering op de huid tegen te gaan.
De producten bevatten allemaal 100% natuurlijke aroma’s en zijn vrij van siliconen, synthetische geurstoffen, dierlijke derivaten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLES.
Ook is de hele lijn geschikt voor veganisten!

skin regimen cleansing oil ginger

GINGER CLEANSING OIL

Deze Ginger Cleansing Oil is een reiniging voor een droge of gevoelige huid en is ideaal voor een koud klimaat (hallo Nederland).
Het is een gelmix van oliën van plantaardige oorsprong en zorgt ervoor dat dagelijkse onzuiverheden op doeltreffende wijze verwijderd worden zonder de huid te strippen. De etherische olie van gember maakt de huid heerlijk zacht en geeft bescherming tegen uitdroging.
De olie verandert naar een milk wanneer het in aanraking komt met water en het bevat maar liefst 96.2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong!

skin regimen cleansing oil ginger
skin regimen cleansing oil ginger

Opinion

Het merk kende ik al van naam, maar ik heb het nog nooit mogen uitproberen. Tot nu, en daar ben ik heel blij om. Want ik vind ten eerste de uitstraling van Skin Regimen al prachtig. De zwarte flacon met het pompje ziet er chic en mooi uit in je badkamer en daar ben ik een sucker voor.
Belangrijker is natuurlijk wat het met mijn huid doet. Ik reinig altijd al het liefst met een olie. Ik vind dat fijn en mijn huid vind dat ook erg fijn.
Deze olie is vrij dik van textuur, dikker dan ik gewend ben en je hebt maar héél weinig nodig. 1 pompje is echt genoeg voor het hele gezicht.
De olie verspreidt goed over mijn huid en bij aanraking met water zie ik direct dat het ook mijn make-up verwijdert, dat is ten eerste al prettig! Zelfs mijn waterproof oogmake-up gaat hiermee weg.
De geur is GE-WEL-DIG, alsof je gember sap op je gezicht aanbrengt, de geur van gember is niet te overweldigend maar echt precies genoeg om dat fijne ‘natuurlijke’ gevoel te krijgen.
Na het afspoelen van mijn gezicht voel ik dat het totaal niet droog of trekkerig aanvoelt. Het lijkt wel of er toch een klein laagje is achtergebleven om mijn huid goed te hydrateren.
Absoluut een product dat ik nogmaals zou kopen en zal blijven gebruiken!!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

skin regimen cleansing oil ginger

Skin Regimen is verkrijgbaar via de officiele webshop van Comfort Zone. Je vind hier nog veel meer producten die uiteraard natuurlijk, vegan en lief zijn voor je huid.

Prijs:

  • Skin Regimen | Ginger Cleansing Oil €42 (150ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May