Vanaf vandaag zijn ze verkrijgbaar! De Shab Velvet Matte Lips, een collectie van 4 prachtige lipsticks in de tinten nude tot donkerrood. In dit artikel vind je alle informatie, mijn ervaring en natuurlijk de swatches van alle lipsticks!

Oh, en als je even verder leest kom je ook een fijne kortingscode tegen!

SHAB MAKE-UP

Shab velvet matte lips

Hoe leuk is het dat ik nu over de make-up van Shab kan schrijven. Ik ken haar namelijk persoonlijk, uit het blogger/influencer wereldje.
Shab staat voor Shabnam, de naam van deze prachtige Afghaanse vrouw. Haar passie was altijd al make-up en dat is te zien aan haar producten. Deze zijn namelijk allemaal van hoge kwaliteit, dier- en milieuvriendelijk én vegan!
SHAB staat voor het geloven in jezelf en je dromen najagen.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

Shab velvet matte lips

SHAB VELVET MATTE LIPS

Vandaag gelanceerd, dus hageltje nieuw! Hoe trots ben ik dat ik deze lipsticks mocht ontvangen om de lancering aan te kondigen aan jullie.
De Velvet Matte Lips zijn lipstick die een prachtige matte, maar zijdezachte finish hebben. Ze beloven mask-proof te zijn en long lasting, klinkt dus nu al goed.
Er zijn vier tinten verkrijgbaar, namelijk The Bomb, Flirty, Foxy en Attractive. Van nude tot intens en sexy donkerrood. Hieronder vind je de swatches van alle vier de lipsticks.

THE BOMB

Shab velvet matte lips the bomb
Shab velvet matte lips the bomb

FLIRTY

Shab velvet matte lips flirty
Shab velvet matte lips flirty

FOXY

Shab velvet matte lips foxy
Shab velvet matte lips foxy

ATTRACTIVE

Shab velvet matte lips attractive
Shab velvet matte lips attractive

Opinion

Mijn eerste indruk was natuurlijk geweldig. De lipsticks kwamen in een mooi pakketje met rozen, omdat februari natuurlijk de maand van de liefde is.
Velvet matte lipsticks trekken ook altijd mijn aandacht. Ze zijn ten eerste heel gepigmenteerd en brengen daardoor ook super prettig aan in een mooie strakke lijn. De textuur is zacht en smooth waardoor het ook overal gelijkmatig wordt aangebracht en niet uitdroogt op de lippen.
Blijft ‘ie lang zitten? Absoluut! Ik neem een lipstick altijd mee voor de zekerheid, maar hij blijft echt goed zitten. Ook na drinken en eten!
Jullie gaan deze lipsticks nog terug zien in mijn reels op instagram!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Shab velvet matte lips
Shab velvet matte lips

Deze prachtige make-up zijn verkrijgbaar via de webshop van Shab.nl en via Beautytasting.com. Binnenkort kun je ze ook vinden bij Douglas! Hoe trots ben ik op haar!!! Bestel je op de webshop van SHAB zelf? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je! Met de code maycate20 krijg jij 20% korting!

Prijs:

  • SHAB | Velvet Matte Lips €30.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May