Als je ze nog niet kent, ga dan als de wiedeweerga dit artikel even bekijken. Want de Beauty Wands van Charlotte Tilbury zijn absolute musthaves. Check ook het artikel voor de swatches en de look van deze contour kit!

CHARLOTTE TILBURY

Charlotte tilbury beauty wands

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort.
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

Charlotte tilbury beauty wands

CHARLOTTE TILBURY | BEAUTY WANDS

De Beauty Wands van Charlotte Tilbury zijn geweldig! Ik kende de highlight wand al en ik wilde nu ook de contour en de blush wand uitproberen. Dus ging ik naar charlottetilbury.com en kocht de Beauty Light Wand & Hollywood Contour Kit. Ze zijn vrij prijzig samen, maar geloof me. It’s so worth it!
De kit bevat een contour, een blush en een highlighter en is dus helemaal compleet.
Alledrie zijn het vloeibare producten en ze komen in een tube met een sponsje aan de buitenkant waarmee je het product kunt aanbrengen én blenden. Je kunt zelf je kleurencombinatie uitkiezen, de kleuren in deze review zijn:

  • Hollywood Contour Wand: Fair-medium
  • Beauty Light Wand: Peachgasm
  • Hollywood Beauty Light Wand: Spotlight
Charlotte tilbury beauty wands
Charlotte tilbury beauty wands

De Contour Hollywood Contour Wand is een vloeibare contour om het gezicht mee te sculpten. Hij is creamy en blendable (muy importante met contouring) en niet te warm qua kleur zodat het perfect is om schaduwen mee te creëren.

De Blush Beauty Light Wand is ook vloeibaar en geeft een glossy en rosy kleur aan de wangen. De finish is soft-focus en door de glinsteringen speelt het met het licht waardoor je er prachtig uitziet.

Tot slot de Glow Hollywood Beauty Light Wand, de highlighter of them all. De Spotlight is een rose/gouden tint met ook een soft focus en glow finish.

Charlotte tilbury beauty wands
Charlotte tilbury beauty wands

Ik ben echt gek op vloeibare producten. Deze kun je namelijk zo mooi in de huid blenden dat het er allemaal heel natuurlijk uitziet.
Van de highlight wand wist ik al dat deze prachtig was en een mooie glow geeft, maar over de blush was ik toch verrast. Deze heeft namelijk ook mooie glinsteringen waardoor het tegelijkertijd een blush én soort van highlighter is.
De contour was helemaal top, ik kon het in één beweging streeploos aanbrengen en het verbaasde me hoe ontzettend goed het te blenden is. In dit filmpje kun je zien hoe ik het aanbreng en wat het resultaat is.

LOOK

Charlotte tilbury beauty wands
Charlotte tilbury beauty wands

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Charlotte tilbury beauty wands

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen (zodra de lockdown voorbij is). Deze set en de beauty wands zijn helaas niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Hiervoor kun je naar de Charlotte Tilbury webshop, ze verzenden binnen een week naar Nederland.
Happy shopping babes!

Prijs:

  • Beauty Light Wand & Hollywood Contour Kit €94.50

 

Disclaimer

May