Ben jij meer een bloemig- of een poederachtig parfum mens? Deze twee geuren zijn totaal verschillend maar beide echt heel erg lekker. In dit artikel vind je alle informatie over de Zadig & Voltaire This is Her! en This is Love eau de parfum!

ZADIG & VOLTAIRE

Zadig & voltaire this is her parfum

Zadig & Voltaire is opgericht door Thierry Gillier en is uiteraard een Frans modemerk. De filisofie van het merk gaat vooral over free spirits die niet oordelen of mensen in hokjes plaatsen. Het staat voor een styleguide dat mensen helpt om zich te ontwikkelen en hun eigen individualiteit te uiten.Vrijheid staat dus hoog in het vaandel bij het Zadig & Voltaire, maar ook zelfbewustzijn, vrouwen empowerment en elegantie kun je er verwachten.
Naast kleding en accessoirres kennen we het merk ook van de parfums. En die ga ik vandaag in dit artikel met jullie bespreken!

Zadig & voltaire this is her parfum

THIS IS HER!

Ik begin met de This is Her Eau de Parfum. Deze wordt omschreven als een speeltuin als Parijs, kunst als inspiratie, een rockspirit en een rebelse houding. Creëer een stijl zonder moeite.
Het is een houtachtige bloemengeur en wordt als volgt omschreven:

Een elegante Parijse gekleed in sensueel zijde en kasjmier. Deze jonge en rondzwervende schoonheid zaait een bloemenboeket van Arabische jasmijn verlicht door roze bessen. Zoet maar met rock in het hart, een mix van kastanje en vanille. Zo vrij als haar uiterlijk, zo vrouwelijk is ook de intensiteit van een krachtig, romig en licht melkachtig hout: sandelhout, de handtekening van Zadig & Voltaire. Douglas.nl

Topnoten: Jasmijn
Hartnoten: Een mix van vanille en kastanje
Basisnoten: Sandelhout, met de handtekening van ZADIG & VOLTAIRE, om de stijl te onderstrepen!

Persoonlijk vind ik deze geur lekkerder dan die ik hierna ga bespreken. Hij is wat eer poederachtig maar tegelijkertijd ook fris en zacht. En dat soort geuren vind ik heerlijk!

Zadig & voltaire this is her parfum

THIS IS LOVE!

De volgende is de This is Love Eau de Parfum. Deze wordt dan weer beschreven als;

Het verhaal van ‘liefde op het eerste gezicht’ tussen twee geliefden in hartje Parijs. Een vluchtige streling die vraagt om meer. Kwetsbare genegenheid die, bij een eerste voorzichtige kus verandert in een brandend verlangen. Ze houden van elkaar, beminnen elkaar, geven zich volledig aan elkaar over. Het verhaal van een hartstochtelijke, zinnenprikkelende liefde.
Brandend verlangen dat een onuitwisbaar spoor achterlaat. Douglas.nl

Het is een bloemige- fruitige geur met verbluffende sensualiteit is als een inspirerend verhaal van een liefde op het eerste gezicht. Ze is niet bang voor de liefde, sterker nog, ze geeft zich er vol hartstocht aan over.

Topnoten: Gember
Hartnoten: Viool en vanille
Basisnoten: Sandelhout

Ik koos eigenlijk deze geur omdat de This is Her! toen niet in voorraad was. Ik was overigens blij verrast want vind hem erg lekker. Hij is alleen vrij zoet, zoeter dan de witte variant. Ik gebruik hem graag maar dan liever overdag.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Zadig & voltaire this is her parfum

Zadig & Voltaire is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.

Prijzen:

  • This is Her! | EdP €58 (30ml), €85 (50ml) en €107 (100ml)
  • This is Love | EdP €58 (30ml), €80 (50ml) en €103 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May