Real skin met real textures is wat we willen. Ik was daarom heel benieuwd naar de YSL Touche Eclat Foundation. In dit artikel vind je alle informatie, mijn review en natuurlijk een voor- en na foto. Kijk snel verder!

YVES SAINT LAURENT

YSL touche eclat foundation

Yves Saint Laurent (YSL) kennen we al jaren. Het merk begon in 1961 als een fashion brand en is begonnen door de heer Yves Saint Laurent himself. Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.
Het merk is altijd chique en high-end geweest en stond bekend onder de elite toentertijd.
Het merk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een heel bekend merk maar blijft toch bestemd voor de mensen die wat meer te besteden hebben. Meer artikelen over YSL vind je hier.

YSL touche eclat foundation

YSL | TOUCHE ECLAT FOUNDATION

De YSL Touche Eclat Le Teint hoort in de collectie van Touche Eclat. Die kennen we van de andere prachtige items in de lijn zoals de concealer.
De foundation is in maar liefst 30 kleuren te krijgen, van heel licht tot donker! Het geeft een medium dekking en heeft een SPF30 (fijn!).
Het belooft een 24 uur lang houdende, hydraterende en ademende finish te geven want de formule is verrijkt met de natuurlijke ingrediënten gouds- en mallowbloemen afkomstig uit de YSL Beauty Ourika Community Gardens. Deze extracten zorgen voor een natuurlijke gezonde gloed en een egale teint.
Het YSL Glowing Hydration ComplexTM met verhelderende mallowbloemextract en glycerine, geeft de huid 24 uur lang hydratatie om uitdroging en dofheid te voorkomen.

Ook goed om te weten, de foundation is vrij van parabenen, sulfaat-vrij, niet alcoholisch, glutenvrij, vrij van aceton, lactose vrij, geschikt voor de gevoelige huid, ammoniak vrij en ftalaat-vrij.

YSL touche eclat foundation
YSL touche eclat foundation

Inmiddels zoek ik geen heftig dekkende foundations meer. Ik wil graag een product dat mijn echte huid juist complimenteert in plaats van verdoezelt. En daarom koos ik om deze foundation te proberen.
De textuur is licht en dun waardoor het prettig aanbrengt en goed te blenden is op de huid. Het dekt de vervelende rode plekjes en andere onregelmatigheden maar laat mijn echte huid nog goed zien. Op instagram heb ik een video gepost waarin ik de foundation aanbreng.

BEFORE

YSL touche eclat foundation

AFTER

YSL touche eclat foundation

Ook vind ik de foundation heerlijk aanvoelen op mijn gezicht. Het voelt alsof ik niets op heb en ook dat is erg fijn.
Mocht je nu wel echt een pukkel of iets hebben dat je graag wil verbergen dan ku je hier de concealer op gebruiken. Zo blijf je een mooie en natuurlijke uitstraling behouden.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

YSL touche eclat foundation

Make-up van Yves Saint Laurent is verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf. Hier vind je overigens nog veel meer producten van dit merk.

Prijs:

  • YSL | Touche Eclat le Teint €50.39

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar gesteld zijn ter review
Disclaimer

May