Een olie die het pluizen tegengaat, het haar beschermt en lekker ruikt. Ik verwachtte dit allemaal van de OUAI haar olie. In dit artikel vertel ik je wat deze olie belooft te doen en wat het doet.

THE OUAI

Ouai haar olie review

Ouai of The Ouai is een fantastisch merk waar ik zelf sinds kort echt fan van ben. Je spreekt het uit als ‘way’ en is de Franse casual manier van het zeggen van Oui (betekenis; ja). Want als je Ouai gebruikt dan zeg je ja tegen:

  • Beter zijn in het echte leven dan op Instagram
  • Het loslaten van onrealistische verwachtingen
  • Het  houden van imperfecties

De eigenaresse van het merk is dog mom (love her already) Jen Atkins en is van beroep een celebrity hair stylist (ze doet bijvoorbeeld de Kardashians). Maar wat leuk is, het merk heeft nu ook parfums en lichaamsverzorging. Alle geuren van de producten zijn geïnspireerd op haar favoriete steden in de wereld. Zelf vind ik de North Bondi geur het allerlekkerst!
De producten zijn allemaal vrij van sulfaten, ftalaten en parabenen.
Ouai is verkrijgbaar bij Cult Beauty.

Ouai haar olie review

OUAI HAAR OLIE

Iets dat ik écht nodig heb is een haar olie. Want mijn haar is zo droog, het zuigt het meteen op. Daarom gebruik ik ook iedere dag wel een olie voor in mijn haar.
Ik heb vorig jaar het merk OUAI ontdekt en vond dus dat ik ook de OUAI haar olie nodig had.
Het is namelijk een voedende én beschermende olie die werkt om kroes en gespleten haarpunten glad te strijken. De ingrediënten is onder andere een cocktail van een cocktail van Afrikaanse Galanga-, Ama- en Aziatische Borage-oliën en hierdoor wordt het haar verzacht en getemd, houdt het pluizen onder controle en geeft het een prachtige glans. Daarnaast beschermt het het haar ook tegen hitte door bijvoorbeeld styling tools en de zon. Het bevat geen parabenen of ftalaten.

Ouai haar olie review
Ouai haar olie review

Ik ontdekte dat ik echt maar heel weinig olie nodig heb voor mijn haar. Het maakt het haar totaal niet vet maar geeft het inderdaad meteen soepelheid, zachtheid en is mijn haar niet meer pluizig.
Maar, ik ben een sucker voor geuren, en dat is nu juist wat ik zou fijn vind aan OUAI. De olie ruikt namelijk zalig en blijf je echt de hele dag ruiken.
Ik gebruik hem in combinatie met de leave-in conditioner en de geur is hemels!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Ouai haar olie review

Ouai is dus verkrijgbaar bij Babassu, Cultbeauty en Lookfantastic. Een héérlijke winkel waar je fysiek kunt  shoppen (als de lockdown over is) maar ook via de webshop.

Prijs:

  • Ouai | Hair Oil €27.12 (45ml)

 

Disclaimer

May