Huda Beauty is, as you all know, ook een van mijn favoriete make-up merken. Nu heeft zij een nieuw merk, namelijk Glowish by Huda Beauty en dat zijn producten die allemaal een ‘clean formula’ bevatten. Voor minimaal 80% natuurlijke ingredienten. Sounds good, ik probeerde de poeder, kijk je mee?

Huda beauty glowish luminous pressed powder

GLOWISH BY HUDA BEAUTY

Natuurlijk vertel ik eerst even wat over Huda Beauty. Huda Kattan is een prachtige vrouw uit Amerika die in Dubai is begonnen met een make-up studie om vervolgens beauty blogger te gaan worden. En met heel veel succes! In 2010 begon zij met bloggen en in 2013 startte ze haar make-up merk samen met haar zussen.
Huda Beauty heeft van alles te bieden: tutorials en heel veel fijne tips, maar ook prachtige make-up die zij zelf heeft ontwikkeld.
Zo heeft zij het make-up merk Huda Beauty en nu dus ook Glowish by Huda Beauty. De tweede is een zogenoemd ‘clean’ beautymerk. Alles is gemaakt met minimaal 80% natuurlijk afgeleide ingrediënten. De producten zijn geformuleerd met huidverzorgende ingrediënten zoals kalmerende Damascus rozenolie, squalaan en een blauw licht blokkerend extract van rode paprika. Dit zit boordevol vitamine A, C en antioxidanten.
Ben je benieuwd naar eerdere artikels over Huda Beauty? Kijk dan even hier.

GLOWISH LUMINOUS PRESSED POWDER

Huda beauty glowish luminous pressed powder

Deze poeder wordt omschreven als een ‘smoothing’ en ademende poeder die jouw de dekking geeft die je wilt, maar zonder die super heftige finish.
De poeder bevat onder andere anti-oxidanten, Damascus rozenolie, vitamine E en rode peper extract. Dit zorgt allemaal voor een lichtgewichte formule met een natuurlijke en glowy look. Ook belooft het de poriën te ‘blurren’ en niet in de fijne lijntjes te gaan zitten. Wat óók superfijn is, is dat de poeder belooft niet af te geven! Knuffelen maar!
Het is verkrijgbaar in 13 verschillende tinten waar voor iedere huidtint de juiste kleur bij zit.
De poeder is vegan, cruelty-free, niet comodoogeen, parfum-vrij en niet uitdrogend. Ook is het voor 80% uit natuurlijke ingrediënten geproduceerd.

Huda beauty glowish luminous pressed powder
Huda beauty glowish luminous pressed powder

Ik heb de kleur Tan-Light gekocht, en ik schrok. Want hij leek me echt véél te donker. Eigenlijk had ik ook wel een tintje lichter moeten nemen, maar de rest was uitverkocht. En May kon natuurlijk niet wachten.
Bij het aanbrengen viel het me echt alles mee. Omdat de poeder opbouwbaar (buildable) is, heb je niet ineens een donkere veeg op de huid.
Ik bracht de poeder op mijn gezicht aan met een poederkwast en eigenlijk vond ik het hartstikke mooi. Als ik het echt wil opbouwen dan had ik wat lichter moeten gaan, maar zo kan het ook. Het voelt inderdaad heerlijk aan, als je bijvoorbeeld geen foundation wil dragen is dit een goede vervanging. Juist omdat het ook huidvriendelijke en -verzorgende ingrediënten heeft.
Ik blijf hem lekker gebruiken en koop hierna wel een tintje lichter 😉

LOOK

Huda beauty glowish luminous pressed powder
Huda beauty glowish luminous pressed powder

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Huda beauty glowish luminous pressed powder

Huda Beauty (en Glowish by Huda Beauty) is in Nederland verkrijgbaar bij The Beauty Editor in Amsterdam én in de online shop waar je vaak acties tegenkomt (de moeite waard om de hele webshop of winkel gewoon even te bekijken trouwens!). Glowish is trouwens ook verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Prijs:

  • Luminous Pressed Powder  €24.75

 

Disclaimer

May