Wil je een enorme wimper volume en tegelijkertijd je wimperharen verzorgen zodat ze sterker en langer worden? Dan moet je eens kijken naar de Ilia Fullest Volumizing Mascara. Een vegan en cruelty-free mascara dat geschikt is voor zelfs de meest gevoelige ogen.

ILIA BEAUTY

ilia mascara wimper volume

ILIA Beauty is een make-up merk dat zich bezighoudt met het maken van zo puur mogelijke producten. Het grootste orgaan van het lichaam is namelijk de huid en alles wat je daarop aanbrengt wordt geabsorbeerd in het lichaam.
Daarom bestaat elk product van dit merk uit grotendeels uit gecertificeerd biologische, bioactieve ingrediënten die de huid voeden en verjongen. Ook bestaat ieder product voor 85% uit bioactieve plantaardige ingrediënten. Fijn voor de huid én het lichaam dus.
De producten zijn ook nog eens cruelty-free, vrij van parfum, koolstof en siliconen.

ilia mascara wimper volume

MASCARA VOOR WIMPER VOLUME

De Ilia Fullest Volumizing Mascara is het nieuwe ‘clean’ mascara van het merk. De formule is gewichtsloos en bouwt gemakkelijk volume op. Zelfs geschikt voor de meest gevoelige ogen. Maar dat is het niet alleen, want het is tegelijkertijd een verzorgingsproduct! De volgende ingrediënten zorgen er namelijk voor dat je wimpers sterker worden:

  • Arginine: ondersteunt sterkere, gezonder uitziende wimpers
  • Provitamine B5: voedt om dikkere wimpers te bevorderen
  • Gewichtloos wasmengsel; voegt in één beweging een vol en flexibel volume toe (bron: Judy Beauty Boutique)
ilia mascara wimper volume
ilia mascara wimper volume

Zoals je hierboven kunt zien is het borsteltje ‘viool’ vormig. Dit is speciaal zo gemaakt om de wimpers van wortel tot punt te verdikken en te definiëren. Het geeft dus volume zonder de flexibiliteit te verminderen.
Ik heb zelf vrij rechtstaande wimpers die met de tijd steeds korter lijken te worden. Damn you leeftijd! Daarom is een verzorgende mascara voor mij een must. Ik vind de mascara zelf echt heel fijn aan te brengen en de wimpers worden voller en mooi zwart. Ook merk ik dat ze wat meer krullen! Ik ben ook heel erg benieuwd of het op de langere termijn ook resultaten geeft vanwege de haarverzorgende ingrediënten. I’ll let you know!

BEFORE

ilia mascara before

AFTER

ilia mascara after

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ilia mascara wimper volume

Het merk Ilia Beauty is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Judy Beauty Boutique in Heemstede. Ook kun je alle producten online shoppen via de webshop.

Prijs:

  • Ilia Beauty | Fullest Volumizing Mascara €30

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May