Een product dat ik al 6 jaar lang dagelijks gebruik. Ik kan dat maar over heel weinig producten zeggen aangezien ik zoveel heb geprobeerd en gebruikt in mijn ‘blogcarriere’. Toch is de Translucent Powder van Laura Mercier een poeder die ik écht dagelijks pak en regelmatig zelf blijf kopen. Waarom? Dat lees je in dit artikel! Ook probeerde ik de Light Catcher variant, die nieuw voor me was.

LAURA MERCIER

Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring

Laura Mercier is een dierproefvrij merk! Dat ten eerste gezegd te hebben is het een van mijn favoriete high-end merken.
Zo heb ik al een hele tijd geleden een review geplaatst over de translucent powder van Laura Mercier waar ik tegenwoordig niet meer zonder kan. Nog steeds de beste basis make-up aankoop die ik heb gedaan.
Laura Mercier heeft een beperkt aantal verkooppunten wat het merk exclusief maakt. Het is namelijk alleen te koop bij Skins Cosmetics en de Bijenkorf. Skins Cosmetics heeft een aantal prachtige fysieke winkels, maar als je lui bent zoals ik dan kun je ook gewoon online shoppen bij de webshop van Skins Cosmetics. Zeker een kijkje waard, want je vind er nog meer prachtige merken.

Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring

TRANSLUCENT POWDER & LIGHT CATCHER

Vandaag laat ik een favoriet product van mij zien. Namelijk de Translucent Loose Setting Powder van Laura Mercier. Maar nieuw voor mij is de Translucent Loose Setting Powder Light Catcher. Looks just as good, en ik ben er zelf ook heel benieuwd naar!

TRANSLUCENT LOOSE SETTING POWDER

Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring
Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring

Deze setting poeder van Laura Mercier is een lichte, zijdezachte en satijnachtige losse poeder met ultrafijne kasjmiertalk. Dit ingrediënt is best uniek en zorgt ervoor dat het licht weerkaatst en en rimpels en imperfecties vervaagt.
De formule is niet vet en fixeert je make-up de hele dag zonder dat je een zichtbare poederlaag hebt!
De poeder is verkrijgbaar in een transparante tint en in de medium deep, voor de donkere huid.

Opinion

Like I said, ik gebruik dit product al jaren. Ik heb er zelfs eens een artikel over geschreven (way back). Inmiddels ben ik 6 jaar verder en gebruik ik het nog steeds. En dat wil wat zeggen want ik heb ZOVEEL producten in die 6 jaar gebruikt. En nog steeds is dit een favorietje. Ik gebruik hem vooral onder mijn ogen om mijn concealer te zetten, het vervaagt namelijk ook de kleine lijntjes. Ook op de plekjes in mijn gezicht waar ik snel glim of onregelmatigheden heb breng ik de poeder aan.
Het set mijn make-up de hele dag goed, gaat glans tegen én maakt de huid egaler om te zien.

LIGHT CATCHER

Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring
Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring

Het volgende product kende ik dan nog niet. Maar het is eenzelfde product als de originele translucent powder. Dus ik ga ervan uit dat ik er heel blij van ga worden.
De Translucent Loose Setting Powder Light Catcher is volgens Laura Mercier een verbeterde variant van het origineel. Het fixeert de make-up voor 12 uur én bevat een mix van contrasterende en corrigerende parels voor een stralende finish.
Het product is gewichtsloos en smelt samen met de huid waardoor  de huidtextuur, poriën en fijne lijntjes vervagen en gladder worden.
Deze poeder is in drie tinten verkrijgbaar: Celestial Light, Honey Star en Cosmic Rose.

Opinion

Jawel, ik ben om! Als je de originele poeder fijn vindt, dan deze zeker ook! Het verschil is dat het echt een meer glowy effect geeft. Je kunt het over het hele gezicht aanbrengen, maar ook alleen op de delen die jij zelf wil. Ik kies voor de jukbeenderen/wangen, boven de wenkbrauwen en helemaal geweldig vind ik het op de borst en schouders. Je krijgt meteen dat sunkissed glowy effect. Aangezien ik een echte glow-look fan ben is dit een product die ik heel, heel vaak ga gebruiken!

LIGHT CATCHER LOOK

Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring
Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring

Laura Mercier is in Nederland verkrijgbaar bij Skins.nl. Een webshop met een fysieke winkel in oa. Amsterdam, Haarlem, Laren, Den Haag en Rotterdam met heel veel prachtige merken.
Houd maycate.com in de gaten want binnenkort meer reviews over Laura Mercier producten!

Prijzen:

  • Laura Mercier | Tranlucent Loose Setting Powder €45
  • Laura Mercier | Tranlucent Loose Setting Powder Light Catcher €45

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May