Deze prachtige Laura Mercier primer heb ik laatst gebruikt in een reel op mijn instagram en ik vond hem prachtig! Daarom is hij ook zeker een review waard op maycate.com. Kijk je mee?

LAURA MERCIER

Laura mercier translucent powder light catcher review ervaring

Laura Mercier is een dierproefvrij merk! Dat ten eerste gezegd te hebben is het een van mijn favoriete high-end merken.
Zo heb ik al een hele tijd geleden een review geplaatst over de translucent powder van Laura Mercier waar ik tegenwoordig niet meer zonder kan. Nog steeds de beste basis make-up aankoop die ik heb gedaan.
Laura Mercier heeft een beperkt aantal verkooppunten wat het merk exclusief maakt. Het is namelijk alleen te koop bij Skins Cosmetics en de Bijenkorf. Skins Cosmetics heeft een aantal prachtige fysieke winkels, maar als je lui bent zoals ik dan kun je ook gewoon online shoppen bij de webshop van Skins Cosmetics. Zeker een kijkje waard, want je vind er nog meer prachtige merken.

PURE CANVAS PRIMER

ILLUMINATING LAURA MERCIER PRIMER

LAURA MERCIER PRIMER

De Pure Canvas Primer is een verhelderende primer die de natuurlijke helderheid van de huid een boost geeft. Het bevat onder andere porseleinbloem-extract in combinatie met een complex van gemicroniseerde bolletjes. Deze bolletjes zorgen voor het weerkaatsen van licht waardoor de vermoeide huid en/of doffe teint een zichtbaar frissere uitstraling krijgt.
De formule is ademend en bevat geen siliconen, het creëert een beschermlaagje waardoor de make-up langer mooi blijft, maar nog fijner is dat het vol zit met ingrediënten die de huid voeden en verzorgen.

ILLUMINATING LAURA MERCIER PRIMER
ILLUMINATING LAURA MERCIER PRIMER

Ik was echt verbaasd over de primer. Ik gebruikte hem als eerst in een reel op instagram en ik zag direct al een prachtige glow op mijn huid die niet meteen werd verslonden door de foundation. Hij komt er prachtig doorheen waardoor je echt een glowy skin blijft houden. Ik kan hem zelfs als highlighter  gebruiken op make-up loze dagen zo mooi vind ik hem glanzen!
Verder voelt het ook prettig aan op de huid en merk ik dat het mijn huid inderdaad niet verstopt. Aan het einde van de dag is mijn huid nog steeds n goede conditie. I love me some make-up hybrids!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ILLUMINATING LAURA MERCIER PRIMER

Laura Mercier is in Nederland verkrijgbaar bij Skins.nl. Een webshop met een fysieke winkel in oa. Amsterdam, Haarlem, Laren, Den Haag en Rotterdam met heel veel prachtige merken.
Houd maycate.com in de gaten want binnenkort meer reviews over Laura Mercier producten!

Prijs:

  • Laura Mercier | Pure Canvas Primer €43

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May