De nieuwe Colourtreat lijn is uit! De Pixi +Rose collectie bevat vier fijne hybrid producten. Make-up en skincare in één dus. En ze zijn allemaal heel erg fijn, ik heb ze namelijk uitgteprobeerd. Kijk je mee?

PIXI BEAUTY

Pixi +Rose Colourtreat review

De aantrekkelijkheid van Pixi Beauty heeft zeker met de uitstraling te maken! Ik hou ervan. Het merk is opgericht door Petra Strand, zij heeft al 20 jaar ervaring als make-up artist en product ontwikkelaar. 10 jaar geleden begon zij met Pixi in Soho London en werd mega populair. De producten zijn namelijk lief voor je huid en geven je een ‘good night sleep’ look, zoals ze het zelf omschrijft.
De producten van Pixi Beauty bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en dan vooral uit de botanische hoek. I like it already! Ook is het merk uiteraard diervriendelijk!
Voor meer artikelen over dit merk kijk je hier!

Pixi +Rose Colourtreat review

PIXI +ROSE COLOURTREAT COLLECTIE

Deze nieuwe Pixi collectie bevat uiteraard make-up en skincare doordrenkt met rozen en is helemaal geschikt voor de lente.
Deze nieuwe Colourtreat collectie bevat vier producten. Namelijk de Essence Oil, de Radiance Perfector, de Glow-y Powder en de Lip Nourisher.

+ROSE ESSENCE OIL

Pixi +Rose Colourtreat review

Ik ga beginnen met de Pixi +Rose Essence Oil, dit is een drie-fasen olie die de huid voedt, kalmeert en hydrateert. Omdat de ‘olie’ direct wordt geabsorbeerd in de huid is het perfect om je huid te preppen voor je make-up.
Het is daarnaast een lichtgewicht formule, geschikt voor alle huidtypes, parabenen-vrij en bevat natuurlijk rozen-extract!

Pixi +Rose Colourtreat review
Pixi +Rose Colourtreat review

Opinion

Ik was hier heel benieuwd naar. Ik vind dit soort producten altijd heel interessant en daarnaast ziet het ook nog heel erg mooi  uit.
Als eerste schud je het flesje zacht om de drie-fasen door elkaar te mixen, je krijgt dan een mooie lichtroze kleur. Vervolgens breng je een paar druppels aan op de schone huid. Het absorbeert inderdaad snel en is niet te vergelijken met een ‘reguliere’ olie. Er blijft namelijk geen laagje achter waardoor het inderdaad heel goed geschikt is als een primer voor je make-up. Het voelt en ruikt ook erg lekker. Je kunt de essence oil gedurende de dag nog gebruiken voor een hydratatie boost.

+ROSE RADIANCE PERFECTOR

Pixi +Rose Colourtreat review

Door naar het volgende mooie product. De Pixi + Rose Radiance Perfector. Een teint verbeteraar dat ook rozen-extract bevat. Het verheldert de huid en geeft het een prachtige glow vanwege de parelmoer-achtige finish. Het belooft imperfecties te ‘blurren’ en direct een mooie jeugdige glow te geven.

Pixi +Rose Colourtreat review
Pixi +Rose Colourtreat review

Opinion

Deze Radiance Perfector gebruik ik zelf het liefst als een highlighter, maar ook is hij erg mooi om te mengen met je dagcrème voor een all-over glow. De ondertoon is rozig en corrigeert de roodheden in de huid. Toch vind ik hem als highlighter het fijnst. Hij is heel natuurlijk en geeft een mooie glow met lichte glinsteringen.

+ROSE GLOW-Y POWDER

Pixi +Rose Colourtreat review

De Pixi +Rose Glow-y Powder is een multifunctioneel product. Je kunt het namelijk overal op het gezicht gebruiken waar jij het wil. Denk aan de jukbeenderen, wangen of op de oogleden. Het zorgt voor een stralende huid en een mooie lichte glow. Het bevat natuurlijk ook rozen-extract maar ook ceramiden die de huid hydrateren. Natuurlijk is ook dit product vrij van parabenen.

Pixi +Rose Colourtreat review
Pixi +Rose Colourtreat review

Opinion

Weer zo een mooi hybrid product. Namelijk skincare en make-up in één. Ik vind de poeder heel mooi als een blush. Zeker in de zomer als je tint wat bruiner is. Toch kan dit product op iedere huidtint worden gebruikt.
Het geeft een lichte glitter, dat ikzelf vaak niet zo mooi vind in een highlighter. Daarom kies ik ervoor om hem als blush te gebruiken, hoger op de jukbeenderen. De poeder is licht gepigmenteerd, voor meer kleur kun je het product opbouwen door meerdere laagjes te gebruiken.

+ROSE LIP NOURISHER

Pixi +Rose Colourtreat review

We zijn aanbeland bij het laatste product uit deze collectie. De Pixi +Rose Lip Nourisher is geïnspireerd door de natuur. De lippen balsem heeft een lichte roze tint en glans en bevat rozen-extract. Het geeft de lippen dus direct hydratatie, terwijl het tegelijkertijd de lippen een mooi gezond kleurtje geeft.

Pixi +Rose Colourtreat review
Pixi +Rose Colourtreat review

Opinion

Ik vind de lipbalms van Pixi Beauty altijd erg fijn. Ik ben zelf meer van de nude kleurtjes, dus in eerste instantie leek mij deze balsem niet helemaal mijn ding.
Maar na het aanbrengen vond ik hem toch heel mooi. Het geeft namelijk geen rode kleur, maar echt een gezonde tint op de lippen. Ook voelen mijn lippen lekker aan en blijft het kleurtje lang zitten! Best een aanrader dus!

LOOK

Pixi +Rose Colourtreat review
Pixi +Rose Colourtreat review

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Voor het merk hoef je niet meer in het buitenland te shoppen! Tegenwoordig verkoopt Babassu namelijk Pixi Beauty in de winkels maar ook op de webshop. En uiteraard de Bijenkorf en Zalando kunnen niet achterblijven! Hier vind je het merk inmiddels ook.
Ze hebben een groot aanbod maar nog niet alles. Voor het hele aanbod kijk je op de website van Pixi zelf.

 

Prijzen:

  • Pixi +Rose | Essence Oil €31 (30ml)
  • Pixi +Rose | Radiance Perfector €16 (25ml)
  • Pixi +Rose | Glow-y Powder €16 (11.3g)
  • Pixi +Rose | Lip Nourisher €12 (2.8g)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May