Een plasticvrije wereld, dat is de droom van de oprichters van HappySoaps. Denk aan gezichtsverzorging, haarverzorging en producten voor het lichaam. Maar ook hebben zij de reiniging voor het huis aangepakt, want ook dit kan plasticvrij! Kijk je mee?

HAPPY SOAPS

HAPPYSOAPS

HappySoaps is een Nederlands bedrijf dat is gestart in 2019. Hun missie is om het plastic zoveel mogelijk uit de winkels te halen en daarom zijn zij begonnen met het creëren van verzorgingsproducten zonder plastic!
Alle producten zijn een plasticvrije, bewust duurzame keuze. Want ze gebruiken geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending. Ook bevatten de producten geen palmolie, zijn ze vegan en zit er geen rotzooi in.
Klinkt goed toch? In dit artikel laat ik je de shampoo bars zien, maar ook de reinigingsproducten voor in huis die ook géén plastic bevatten. Huh? Yep, kijk maar mee!

SHAMPOO BARS

HAPPY SOAPS

Zoals je ziet zijn de Shampoo Bars ook 100% plastic vrij. De bars komen in een kartonnen doosje waarop je ook precies kunt zien wat de ingrediënten zijn. Lekker transparant! Verder zijn de bars ook nog vegan, dierproefvrij, palmolie-vrij, bevatten ze geen SLS en SLES en zijn ze gemaakt in Nederland.
Oh, en wat ook nog heel erg fijn is, de bars zijn goed voor maar liefst 90 tot 110 wasbeurten! Dat is veel voordeliger dan een shampoo in een fles.

ALOË YOU VERA MUCH SHAMPOO BAR

HAPPY SOAPS
HAPPY SOAPS

Ik begin met de Aloë You Very Much Shampoo Bar, ik koos deze variant omdat het goed helpt tegen een jeukende hoofdhuid en roos.
Daarnaast bevat de bar volop natuurlijke voedingsstoffen en hydratering voor je haar. Perfect dus voor beschadigd, normaal en vet haar.
De belangrijkste ingrediënten van deze bar zijn:

  • Aloë Vera: Deze plant bevat van nature aanwezige vitamines, oxidanten en natuurlijke enzymen helpen tegen een jeukende hoofdhuid en roos.
  • Quinoa: Hét wondermiddel voor je haar. Het verstevigt en voedt je haar, brengt natuurlijke glans aan en laat kleuren stralen van zowel normaal als gekleurd haar.
  • Shea Butter: Heeft een hoog gehalte aan verzorgende eigenschappen en werkt verzachtend en rustgevend.
  • Olijfolie: Deze olie is rijk aan antioxidanten  die anti-verouderend werken!

COCO NUTS SHAMPOO BAR

HAPPY SOAPS
HAPPY SOAPS

Omdat ik een groot kokos fan ben koos ik ook voor de Coco Nuts Shampoo Bar, gewoon omdat ik van de geur hou.
Hij ruikt intens naar kokos en heeft dezelfde eigenschappen als de Aloë Shampoo Bar (plasticvrij, cruelty-free en SLS- SLES vrij).
Deze bar schuimt heerlijk en laat je haren ook nog eens naar de zomer ruiken door de intense kokos geur die lekker lang blijft ruiken.
Deze shampoo kun je dagelijks gebruiken en is geschikt voor normaal haar.
De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • Natuurlijk Kokosnoot: Deze heeft verzorgende, voedende en beschermende eigenschappen voor het haar.
  • En net als de vorige bar bevat ook deze bar Quinoa, Shea Butter en Olijfolie.
HAPPY SOAPS

Door naar de Cleaning Tabs, want dit is een uitvinding waar ik echt wild van ben! HappySoaps heeft deze nieuw in haar assortiment en ik kon niet wachten om het uit te proberen.
De cleaning tabs zijn namelijk plasticvrij, reinigen sterk en grondig, zijn cruelty-free en vegan en bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten. Je kunt ervoor kiezen om een fles aan te schaffen via de webshop, maar je kunt ook je eigen (lege) flacon gebruiken. Dat heb ik gedaan!

CLEANING TABS COMBIPACK

HAPPY SOAPS

Ik heb de Combi Pack aangeschaft, hierin zit namelijk alles wat je nodig hebt: Alles- Keuken- Glas- en Sanitairreiniger.
Het is niet alleen mega goedkoop in verhouding met andere schoonmaak middelen, maar ook SUPER lief voor het milieu. Je hoeft namelijk alleen maar zelf kraanwater toe te voegen aan de tabs en je hebt jouw schoonmaakmiddel al klaar.

HAPPY SOAPS
HAPPY SOAPS

In het doosje vind je ook stickers die je op de flacon kunt plakken zodat je weet welk schoonmaakmiddel erin zit (handig!).
En guess what? Het ruikt ook nog eens héérlijk, zo maak je het schoonmaken van je huis net iets leuker!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

HAPPY SOAPS

Alle bovenstaande producten en nog veel meer zijn natuurlijk verkrijgbaar via de webshop van HappySoaps. Ook vind je hier alle informatie over het merk en de producten.

Prijzen:

  • Shampoo Bar €7.99 per stuk
  • Cleaning Tabs Combipack €6.99

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $
Disclaimer

May