Een collectie vegan geuren die past bij jouw stemming! Dat zijn de nieuwe Eau de Toilettes van The Bodyshop. Maar liefst vijf verschillende geuren voor hoe jij je op dat moment voelt. Ideaal! Kijk je mee?

THE BODYSHOP

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig! Ook een leuk nieuwtje is dat The Bodyshop inmiddels helemaal vegan is! Yay!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

The bodyshop vegan geuren

THE BODYSHOP VEGAN GEUREN

Uiteraard kennen we The Bodyshop als dé vegan en cruelty-free cosmetica winkel van Nederland. Ze blijven mooie producten uitbrengen, waaronder deze parfumcollectie Choice.
Ze zijn namelijk gemaakt om mee te gaan met jouw stemming. Voel je je gelukkig, kalm, vrij, levendig of lichtelijk opstandig? Dan breng je precies die unieke energie over via geur.
Er zijn vijf verschillende geuren en in dit artikel laat ik je er drie zien.

GLOWING CHERRY BLOSSOM

The bodyshop vegan geuren

Ik begin met de geur Glowing Cherry Blossom. Deze Eau de Toilette ruikt naar de heerlijke Japanse Cherry Blossom en bestaat voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
De geur laat je happy voelen dankzij zoete, delicate, bloemige akkoorden van Japanse kersenbloesem, osmanthus en sandelhout.
Het is een heerlijk zacht lentegeurtje die past bij een middagje picknicken in je zomerjurkje. Een hele fijne bloemige geur!

VIBRANT BERGAMOT

The bodyshop vegan geuren

De volgende geur is de Vibrant Bergamot. Een sprankelende en bruisende geur die je laat shinen dankzij heldere, fruitige, citrusachtige akkoorden van bergamot, magnolia en lelietje-van-dalen.
Deze Eau de Toilette bestaat voor 87% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en doet mij denken aan een vakantie in Spanje tussen de citrusbomen en andere fruitige geuren. Heerlijk fris en geeft je direct energie!

REBEL ROSEBUD

The bodyshop vegan geuren

De laatste in dit artikel is de Rebel Rosebud, een meer zwoele geur die je innerlijke rebel laat spreken dankzij warme, koppige, fluweelachtige akkoorden van roos absolue, saffraan en amber. De geur is iets pittiger en daarom ook heerlijk voor dames die van een wat sterkere en krachtigere geur houden. De rozengeur steekt er bovenuit, ik ruik echt de rozenknopjes!
Ook deze vegan eau de toilette bestaat voor 87% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

The bodyshop vegan geuren

Natuurlijk is dit allemaal te koop bij de Bodyshop. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.
En welke nu mijn favoriet is? Ik weet het echt niet, ik ben ook echt iemand die parfum op doet aan de hand van mijn stemming. Perfecte lijn voor mij dit dus!

Prijzen:

  • Eau de Toilette Choice €28 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May