Vandaag heb ik een mega uitgebreide review over het met Pacifica beauty voor jullie. Nu te koop bij Douglas en ze zien er prachtig uit!
Verder is het merk 100% vegan, cruelty-free en hebben ze producten voor de huid en het haar! Neem snel een kijkje om dit mooie merk te ontdekken.

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

PACIFICA

Het mooie merk Pacifica is nu in Nederland verkrijgbaar bij Douglas maar bestaat al 25 jaar. De missie van het merk is om vegan en diervriendelijke schoonheidsproducten te creëren die iedereen kan betalen, daarnaast zijn alle producten gemaakt met respect voor de planeet, de dieren én de mens. Denk dus aan duurzame verpakkingen, de meest veilige en doelmatige plantaardige ingrediënten, 100% gegarandeerd vegan en diervriendelijk. Maar toch betaalbaar!

HOOFDHUID SCRUB

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Ik begin met de producten voor de hoofdhuid, want dat is iets waar ik altijd blij van word. De Detox Scalp Scrub is verrijkt met zeezout, jojoba, rosemarijn en koolstof. Deze exfoliant zorgt ervoor dat de natuurlijke build-up van alle producten waarmee je je haar dagelijks verzorgt wordt verwijderd en dat zorgt weer voor een schone én gezonde hoofdhuid zonder schilfertjes.

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring
Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Als eerste moet ik zeggen dat de scrub echt mega fijn ruikt! Denk aan sauna, het is vooral de rozemarijn die ik ruik.
De scrubkorrels zijn lekker grof en goed te zien in de textuur, hierdoor is het ook heel prettig op de hoofdhuid, het voelt als een massage.
Ik vind dit echt een heel prettig product, want hiermee krijg ik weer een schone hoofdhuid zonder schilfers én mijn haar heeft meer volume!

SCALP SERUM

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Om de hoofdhuid nog meer te verwennen is er de Scalp Love Rosemary Mint Serum en deze ruikt net zo lekker als de scrub, alleen hier zit nog een vleugje mint in. Het bevat onder andere Rosemarijn, toverhazelaar, salie en tijm die  helpen te ontgiften en afvalstoffen te verwijderen, terwijl je hoofdhuid wordt gezuiverd en gehydrateerd.

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring
Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Het serum komt in een glazen flesje met pipet en dat werkt heel prettig. Hierdoor kun je namelijk echt targetten op je hoofdhuid en smeer je niet alles in je haar in plaats van op de huid.
Zelf gebruik ik dit in de avond en laat ik het ’s nachts intrekken, hierdoor kan het haar werk goed doen.
Sinds ik de scrub en dit serum gebruik heb ik geen last meer van huidschilfers op mijn hoofdhuid, top dus!

CERAMIDE CRÈME

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Door naar het gezicht, want deze Vegan Ceramide Barrier Crème wordt omschreven als de ultieme gezichtsverzorging. Deze vochtinbrengende crème, die ook geschikt is voor de gevoelige huid, bevat geen parfum en is dermatologisch getest.
Het bevat onder andere  vegan ceramiden, aminozuren en karitéboter die zorgen voor hydratie en helpt je beschermende huidbarrière te herstellen. En het toegevoegde aminozuurcomplex, niacinamide en calendula bundelen hun krachten om evenwicht te brengen en te kalmeren.

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring
Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

De crème is vrij van parfum en ook helemaal geurloos. Qua textuur is het een dikke romige crème die een ietsje pietsje mousserend oogt. Hierdoor brengt het fijn aan op de huid en trekt het snel in waardoor je erna meteen kan beginnen met je make-up. De calendula kalmeert de huid waardoor het heel lekker is te gebruiken op een geïrriteerde of zonverbrande huid.

SERUM

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

De volgende in de rij is het Vegan Collagen Complex Serum en heeft hydraterende, vitaliserende, stimulerende, verfrissende en gladmakende eigenschappen. Het is super geconcentreerd en bevat vegan collageen, hyaluronzuur, japonica-zaadolie en bloemenextracten.

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring
Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Het serum heeft een melk-achtige textuur, dit vind ik zelf altijd de meest prettige textuur in een serum omdat het lekker aanbrengt op de huid en goed intrekt. Deze doet dat ook, na het aanbrengen van het serum voelt mijn huid meteen zachter aan en ook gehydrateerd. Ik gebruik deze het liefst vóór mijn dagrcème in de ochtend én in de avond voor de ultieme hydratatie van mijn huid om die glowy skin te krijgen!
Qua geur is het een lichte bloemige geur, het vervliegt redelijk snel na het aanbrengen.

OOGCRÈME

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Speciaal voor de gevoelige huid rondom de ogen is er de Wake up Beautiful Retinoïde Oogcrème.  Deze oogcrème gebruik je in de avond en werkt wanneer je slaapt. Het werkt vochtinbrengend, anti-aging, hydraterend én herstellend door de krachtige mix van onder andere granactieve retinoïde, melatonine en paddenstoelen. Stralend ontwaken is wat deze crème belooft.

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring
Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

De oogcrème is inderdaad écht bedoeld voor in de nacht want hij is vrij vettig. wel trekt het snel in en voelt de huid erna heel gehydrateerd en vol. Lekker!
Qua textuur is het een dikke romige crème en je hebt maar weinig nodig per keer, de geur is lekker fris. Ik kan het niet goed omschrijven maar it smells good!

NACHTCRÈME

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Net als de oogcrème voor de nacht is er de Wake up Beautiful Retinoïde Nachtcrème. Ook is dit een vochtinbrengende crème die in de nacht haar werk doet. Het werkt hydraterend, anti-aging, herstellend en regenererend.
De belangrijkste ingrediënten zijn granactieve retinoïde, quinoa en net zoals in de oogcrème paddenstoelen.

  • Melatonine
Pacifica skincare vegan douglas review ervaring
Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Deze crème is een stuk minder romig en dik dan de oogcrème. Ik vind hem zelfs net iets te vloeibaar voor een crème, zeker in de nacht houd ik wel van volle en romige texturen. Ook deze trekt snel in en heeft een lekker fris bloemig geurtje. Na het aanbrengen voelt de huid vooral heel gehydrateerd aan en dat vind ik heerlijk bij een nachtproduct. Lekker hydrateren!

WIMPER SERUM

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

We zijn er bijna, want tot slot heb ik nog twee wimper producten om te testen. Ik begin met het Vegan Collagen Lash Serum Primer, een serum en een primer in één. De formule van dit serum versterkt de kleur van de mascara en bevat hydraterend vegan collageen en voedende Vitamine B & E.

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring
Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Even serieus, ik ben fan. Dit is de eerste keer dat ik een serum of mascara zie in een glazen flesje. Hoe geweldig, mooi en milieuvriendelijk is dat? Ook de kleurtjes maken me blij.
Het serum heeft een witte kleur en gebruik je dus onder de mascara, ook gebruik ik het op mijn wimpers als ik geen mascara draag. Dit kan ook gewoon want het geeft geen witte kleur af.

MASCARA

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

En tot slot nog een make-up product, namelijk de Vegan Collagen Fluffy Lash Mascara dat ook in een glazen flesje zit.
Deze mascara is samengesteld met vegan collageen en plantaardige vezels om de wimpers te verzachten en te versterken, zonder ingrediënten die de wimpers verzwaren. Een mascara die dus tegelijkertijd de wimpers verzorgt!

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring
Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

I like it, een plantaardige mascara in een glazen flesje. De borstelhaartjes zijn natuurlijk ook vegan en brengt de mascara gemakkelijk aan zonder klontjes. Met de primer is er inderdaad wel een verschil in kleur en volume.
Ben je benieuwd naar het resultaat? Binnenkort deel ik een reel op mijn instagram waarin ik deze primer en mascara ga gebruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Pacifica skincare vegan douglas review ervaring

Het merk Pacifica is dus vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas! Ze hebben echt ontzettend veel producten dus neem gewoon een kijkje en vind jouw favorieten!

Prijzen:

  • Detox Hoofdhuid Scrub €14
  • Scalp Serum €14
  • Collagen Serum €26
  • Retinoïde Oogcrème €20
  • Retinoïde Nachtcrème €28
  • Ceramide Gezichtscrème €19
  • Wimperserum en Primer €18
  • Fluffy Lash Mascara €19

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May