Een serum dat plantaardige ingrediënten bevat, dierproefvrij én vegan is. Dat is het Ceramide Comfort Serum van GM Collin die in capsules komt. In dit artikel vertel ik je er alles over.

GM collin serum

GM COLLIN

GM Collin is ontstaan in 1957 in Parijs en opgericht door Dr. Lapinet. Hij was de pionier van het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers van brandwonden om hun huid te helpen genezen en herstellen.
Tegenwoordig ontwikkelt het merk vanuit Canada superieure huidverbeteringsproducten, van preventieve verzorging tot het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering voor de rijpere huid.
Niet onbelangrijk om te vermelden is dat GM Collin gaat voor duurzame productie en rekening houdt met het milieu, en natuurlijke en vegan producten maakt die altijd dierproefvrij zijn.

CERAMIDE SERUM CAPSULES

GM collin serum

De Ceramide Comfort Serum Capsules zitten in een flacon per 20 stuks. Het is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor de droge, vermoeide en rijpe huid. Het serum zorgt ervoor dat de vochtbarrière van de huid weer wordt aangevuld, het beschermt de huid tegen negatieve milieu-invloeden en vermindert huidveroudering en vochtverlies.
Het serum komt in capsules en bevat Vitamine A/Retinol, dit zorgt ervoor dat het collageengehalte in de huid wordt verhoogt en het stimuleert de huidregeneratie, voor een jeugdige en gladde huid.
Daarnaast bevat het serum Ceramiden – Lipiden die bijdragen aan een gezonde huidbarrière en vochtverlies voorkomen, voor een zachte en soepele huid.

GM collin serum

Ik vind serums in dit soort capsules altijd erg fijn. Je draait het open en je hebt meteen voldoende serum voor het hele gezicht.
Toch moet ik zeggen dat het opendraaien van deze capsules niet zo goed gaat, ik draai het uiteinde eraf maar de capsule gaat niet open, ik gebruik dus een schaartje om hem open te maken. Leuk bedacht, werkt niet helemaal naar behoren.
Toch vind ik het serum echt geweldig, het is een zacht serum dat de huid meteen heel zacht en glad maakt. Ik gebruik dit serum het liefst in de avond zodat het in de nacht haar werk goed kan doen. Ik voel de volgende ochtend namelijk al direct een meer gehydrateerde huid. De resultaten op langere termijn ga ik jullie nog laten weten! Dus blijf mijn instagram in de gaten houden!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

GM collin serum

GM Collin is verkrijgbaar via de officiele webshop. Ik kan de capsules alleen niet terugvinden hier. Ik heb ze wel gevonden bij BeautyFashionShop!

Prijs:

  • Ceramide Comfort Serum (20stuks) €34.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May