Eén van mijn favoriete merken is Grown Alchemist. In dit artikel ga ik het hebben over de biologische dagcrème, maar ze hebben nog zoveel meer! Ik was al fan van de handcrèmes van het merk dus het kan eigenlijk niet tegenvallen toch?

GROWN ALCHEMIST

BIOLOGISCHE DAGCRÈME GROWN ALCHEMIST JUDY BOUTIQUE

Grown Alchemist is een 100% natuurlijk cosmetica merk en alle producten hebben een anti-huidverouderings formule. Het merk is opgericht door twee broers en was oorspronkelijk alleen nog maar een project, maar de passie en het succes zorgden ervoor dat ze hun eigen brand zijn begonnen.
Hun trademark is het ‘Reingen, Detoxen en Activeren’ van de huid. Een heel fijn merk met nóg fijnere producten. Je kunt dit fijne merk kopen bij Judy Beauty Boutique in Heemstede.

BIOLOGISCHE DAGCRÈME GROWN ALCHEMIST JUDY BOUTIQUE

BIOLOGISCHE DAGCRÈME

Deze dagcrème is de Hydra Repair Intensive Day Cream | Camellia & Geranium Blossom. Een mondvol, maar het omschrijft het product perfect.
Het is namelijk een bijzonder rijke, maar niet vette dagcrème dat je huid maximaal hydrateert en niet glanzend maakt.
Je kunt de crème gebruiken in de ochtend én in de avond. De belangrijkste ingrediënten zijn:

  • Geraniumbloesem:  Dit helpt het uiterlijk van de huid te normaliseren door het natuurlijke talgniveau weer in evenwicht te brengen en tegelijkertijd het uiterlijk van de huidporiën te verbeteren
  • Polysacchariden van Aloë Vera helpen de huid er gerevitaliseerd uit te zien, waardoor deze glad en zacht aanvoelt
  • Triglyceriden van Jojoba-olie brengen de huid zichtbaar weer in balans en verbeteren het uiterlijk van de huid
  • Rietsuiker kalmeert de huid en verbetert de vitaliteit en het herstelt  de door UV-geïnduceerde oxidatieve stress beschadigde huid
  • Camellia en Rosehip olie bevatten kostbare Fytosterolen die de hydratatie en conditie van de huid zichtbaar verbeteren
BIOLOGISCHE DAGCRÈME GROWN ALCHEMIST JUDY BOUTIQUE
BIOLOGISCHE DAGCRÈME GROWN ALCHEMIST JUDY BOUTIQUE

Ten eerste ben ik echt een geurmens. Ik vind het heerlijk als een skincare product lekker ruikt, en dat doet deze! Toch is het een biologische dagcrème en zijn de geuren natuurlijk.
De crème zelf heeft een heel romige textuur en komt met een handig ‘lepeltje’ waarmee je het product uit de pot kunt halen voor volledige hygiène. Hij brengt heerlijk aan en geeft meteen hydratatie aan de huid. Zelf heb ik een gecombineerde huid en is deze crème perfect. Juist omdat het niet vettig is en mijn vettige zones niet laat glimmen, maar tegelijkertijd mijn droge zones goed hydrateren!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BIOLOGISCHE DAGCRÈME GROWN ALCHEMIST JUDY BOUTIQUE

Deze heerlijke Grown Alchemist dagcrème komt bij Judy Beauty Boutique in Heemskerk vandaan. Haar winkel is een pareltje, dus ik raad je aan om er even binnen te lopen!

Prijs:

  • Hydra-Repair Intensive Day Cream €40 (40ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May