Wat ik echt een uitkomst vind, zijn make-up producten die je kunt ‘refillen’. Dat is namelijk fijn voor het milieu én voor je portemonnee. In dit artikel laat ik jullie de navulbare Hema oogschaduw zien, lekker budget en natuurlijk diervriendelijk!

hema navulbare oogschaduw review swatches ervaring

NAVULBARE HEMA OOGSCHADUW

Mocht je nu een pro zijn in make-up aanbrengen of helemaal niet? Bij HEMA kun je altijd terecht voor fijne en mooie make-up producten.
De kwaliteit is echt 100x beter dan dat het in de jaren 90 was (mijn eerste make-up product was uiteraard van de HEMA, remember the oogschaduw stacks?), ze hebben prachtige designs en de prijs is ook nog eens heel erg lekker.
Het veel gehoorde probleem van palettes is dat je favoriete kleur op is, maar de rest van het palette niet. Wat doe je dan? Tja, een heel nieuw palette kopen.
Nu, dat probleem is voorbij. Want met het navulbare oogschaduwpalet kun je jouw favoriete kleur opnieuw aanschaffen zonder meteen een heel nieuw kopen.

hema navulbare oogschaduw review swatches ervaring
hema navulbare oogschaduw review swatches ervaring

Ik heb gekozen voor het palette met 6 vakken, maar je kunt ook kiezen voor 3 vakken of zelfs maar 1. Het palette komt leeg en daarbij bestel je dus het aantal kleurtjes dat jij nodig hebt.
Ik ben een aardetint persoon, dus ik koos voor de bovenste tinten (die zul je straks op de swatches ook nog zien).
Natuurlijk heb ik een kleur die favoriet is óf veelgebruikt wordt en het fijne is dus dat ik die los kan kopen voor €3 als deze op is.

hema navulbare oogschaduw review swatches ervaring
hema navulbare oogschaduw review swatches ervaring

Hierboven, aan de linkerkant, zie je de swatches die ik heb gemaakt van de tinten die ik heb uitgekozen. Van links naar rechts: Camel (mono mat), Oud Roze (mono satin), Zalmroze (mono satin), Koraal (mono satin), Beautiful Brown (mono mat) en Gorgeous Grey (mono mat).
De pigmentatie van de oogschaduw is prachtig, je kunt het opbouwen en als je het met een vochtig kwastje aanbrengt dan ‘popt’ de kleur er nog meer uit. Uiteraard zijn er nog meer kleurtjes verkrijgbaar, dus je kunt zo je eigen persoonlijke palette samenstellen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

hema navulbare oogschaduw review swatches ervaring

Uiteraard kun je al deze producten aanschaffen bij HEMA. Je kunt dit via de webshop doen, maar je kunt ook even de winkel binnenlopen voor advies of om de kleurtjes zelf te proberen!

Prijzen:

  • Navulling oogschaduw mono €3
  • Navulbaar oogschaduwpalet €3 (6 vakken), €2 (3 vakken) en €1.25 (1 vak).

 

Dit artikel bevat affiliate links
Disclaimer

May