De nieuwe Davines Ol collectie geeft jou thuis het gevoel alsof je net bij een high-end kapsalon vandaan komt. Want de producten bevatten allemaal een speciaal ingrediënt dat je haar laat glanzen en mega zacht maakt! Kijk je mee?

DAVINES OL LIQUID LUSTER REVIEW

DAVINES

Davines is een prachtig sustainable haarverzorgingsmerk uit Italië. Het merk begon met haar producten voor high-end salons maar zijn inmiddels in 90 landen verkrijgbaar voor de consument.
In 2018 hebben zij Comfort Zone gelanceerd, het skincare merk van Davines en zo hebben zij alle harten veroverd. In ieder geval de mijne.
Ze gebruiken namelijk het liefst natuurlijke ingrediënten en verpakken hun producten in milieuvriendelijke verpakkingen.
En hoewel dit allemaal al heerlijk klinkt, dan zou je de producten eens moeten ruiken!

OL COLLECTIE

DAVINES OL LIQUID LUSTER REVIEW

De nieuwste lijn van Davines is de Ol lijn, alle producten zijn Roucou-olie en ze zijn speciaal gemaakt om het haar zacht te maken en te laten glanzen.
De toegevoegde Roucou-olie is het meest actieve ingrediënt in de producten en is afomstig uit rozenolie. Het zorgt voor een uitzonderlijke glans aan het haar.
De lijn heeft 8 producten, niet alleen voor het haar maar ook voor het lichaam. Denk aan handcrème en body wash.
Maar in dit artikel ga ik de haarverzorging aan je laten zien, de shampoo en de liquid luster waar ik héél nieuwsgierig naar was.

OL SHAMPOO

DAVINES OL LIQUID LUSTER REVIEW

Deze Ol Shampoo wordt omschreven als een melkachtige shampoo verrijkt met voedende Roucou-olie. Haar doel is om het haar uitzonderlijk zacht te maken en tegelijkertijd glans en volume te geven aan het haar.
Daarnaast geeft de shampoo een antioxidante bescherming tegen de UV-stralen, helpt het haar te ontwarren en geeft het een langdurige geur. Toch bevat het géén sulfaten en parabenen!

De shampoo was echt heerlijk! Hij schuimt mega en daar hou ik van, ik merk na het uitspoelen dat mijn haar echt schoon is omdat het wat stug aanvoelt. Toch is het totaal niet droog maar goed gehydrateerd en zacht. De geur is trouwens heerlijk en die blijf ik dagen ruiken (dit maak ik niet vaak mee). Ik ben hier 100% blij mee! Hierna heb ik e Liquid Luster aangebracht.

OL LIQUID LUSTER

DAVINES OL LIQUID LUSTER REVIEW

Dan gaan we nu naar het pareltje van de collectie, de Ol Liquid Luster. Dit product belooft je een vederlichte maar glamourous look te geven doordat het zo gaat glanzen.
Het is een water-achtige substantie en is rijk aan hydraterende ingrediënten, maar wat bijzonder is, is dat het product geen inwerktijd heeft. Je gebruikt het simpelweg na je shampoo en spoelt het direct weer uit!

DAVINES OL LIQUID LUSTER REVIEW
DAVINES OL LIQUID LUSTER REVIEW

De flacon heeft een handige spuitdop. Door hem open te draaien kun je de vloeistof gedoseerd op het haar aanbrengen zonder meteen de hele fles over je hoofd te gooien.
De geur is eigenlijk identiek aan de shampoo, een heerlijk frisse geur! Ik vond het wel heel gek om een product als dit meteen uit te spoelen, ik twijfelde zelfs nog. Maar het is toch echt de bedoeling en het werkt! Mijn haar is, zelfs zonder conditioner, zacht en glanzend en ik merk het ook met het doorkammen van mijn haar. Dit gaat een stuk soepeler. En de geur, die blijft ook echt dagenlang ruiken. I love it! Een perfect product om thuis te gebruiken, maar je toch het gevoel geeft dat je bij een high-end salon vandaan komt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

DAVINES OL LIQUID LUSTER REVIEW

Davines is verkrijgbaar bij geselecteerde salons en bij de officiële webshop van het merk.

Prijzen:

  • Ol Shampoo €25 (280ml)
  • Ol Liquid Luster €35 (300ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May