Een AHA product dat volledig natuurlijk is, dan heb ik het over de AGELESS 10% Phyto-AHA Radiance Facial, het nieuwe product van Bare Minerals.
Een peeling die precies het werk doet wat hij moet doen, maar zonder de roodheid en/of irritaties van de huid. Kijk snel verder.

Bare minerals aha peeling review ervaring

BARE MINERALS

Bare Minerals is een prachtig merk die wil zien dat iedereen zich goed voelt over zichzelf én het milieu. Daarom maken zij ‘schone’ producten. Die goed voor jou zijn, je huid en ook voor het mileu.
Je kunt alle producten van het merk dus vertrouwen op hun ingrediënten en natuurlijk testen ze nooit op dieren.
Verder doneren ze per product een procent aan goede doelen en gebruiken ze gerecyclede verpakkingen, je kunt zelfs jouw gebruikte verpakkingen aan ze retourneren voor een nóg schoner milieu.

AGELESS PHYTO-AHA MASKER

Bare minerals aha peeling review ervaring

Het AGELESS 10% Phyto-AHA Radiance Facial is een masker dat geschikt is voor alle huidtypen. Het werkt verfrissend en zorgt ervoor dat de huid weer in balans komt. Het product is veganistisch en ook glutenvrij.
Je kent vast wel de AHA peelings, waarmee je de huid weer laat stralen en de fijne lijntjes en rimpeltjes worden vermindert. Daarnaast worden pigmentvlekjes en verkleuringen vermindert en ook de zichtbaarheid van de poriën.
Dit is de plantaardige versie, het komt namelijk vanuit extracten van paddestoelen! Liever voor je huid en voor het milieu dan de synthetische varianten. Hij werkt dan ook minder irriterend

Bare minerals aha peeling review ervaring
Bare minerals aha peeling review ervaring

Wat mij als allereerste opviel was de geur, ik ben echt een geurenmens met cosmetica. Ik hou ervan als een product lekker ruikt en dat doet deze ook! Maar dan met natuurlijke geuren in plaats van een synthetische parfum.
De textuur is een soort rozige gel die prettig aanbrengt op de huid, je hebt vrij weinig nodig omdat het goed uitsmeert.
Don’t let the text fool you, er staat namelijk op de website van Douglas ‘scrub’, maar het bevat geen korrels. Het is echt een peeling-achtige textuur.
In het begin prikkelt het een beetje op de huid, maar dit gaat na enkele minuutjes alweer weg. Vervolgens laat ik het 15 minuutjes zitten en doe ik dit 2 keer per week.
Ik merk inderdaad geen roodheid of irritaties aan de huid die ik normaal gesproken wel krijg als ik een AHA product gebruik.
Daarom vind ik dit een heerlijk product, maar dat kan ook eigenlijk niet anders dan met Bare Minerals.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Bare minerals aha peeling review ervaring

Bare minerals is verkrijgbaar bij Douglas. Je kunt het online shoppen, maar ook even de winkel inlopen als je graag advies wil.

Prijs:

  • AGELESS 10% Phyto-AHA Radiance Facial €51 (50ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May