Je lippen hydrateren, beschermen en verzorgen maar tegelijkertijd een prachtige kleur hebben. Dat doe je met de Lip Glacé van Laura Mercier. In dit artikel vertel ik je wat ik ervan vind en laat ik je de nieuwste tinten vanille en praline zien.

LAURA MERCIER

Laura mercier lip glace review ervaring swatches

Laura Mercier is een dierproefvrij merk! Dat ten eerste gezegd te hebben is het een van mijn favoriete high-end merken.
Zo heb ik al een hele tijd geleden een review geplaatst over de translucent powder van Laura Mercier waar ik tegenwoordig niet meer zonder kan. Nog steeds de beste basis make-up aankoop die ik heb gedaan.
Laura Mercier heeft een beperkt aantal verkooppunten wat het merk exclusief maakt. Het is namelijk alleen te koop bij Skins Cosmetics en de Bijenkorf. Skins Cosmetics heeft een aantal prachtige fysieke winkels, maar als je lui bent zoals ik dan kun je ook gewoon online shoppen bij de webshop van Skins Cosmetics. Zeker een kijkje waard, want je vind er nog meer prachtige merken.
Wil je meer artikels & reviews lezen over dit merk? Kijk dan even hier.

Laura mercier lip glace review ervaring swatches

LIP GLACÉ

De Lip Glacé van Laura Mercier (hey, dat rijmt) is een ultraglanzende en perfect gepigmenteerde gloss voor de lippen. Het belooft volume én kleur te geven en is niet plakkerig.
Naast dat het een mooie kleur en volume geeft, werkt het ook hydraterend, gaat het veroudering tegen en heeft het een antioxiderende werking. Hij is een verschillende kleuren en dekkingen verkrijgbaar. In dit artikel zie je de nieuwe tinten vanille & praline.

Laura mercier lip glace review ervaring swatches
Laura mercier lip glace review ervaring swatches

De kleuren vanille en praline zijn precies de tinten die ik zelf ook uitgezocht zou hebben. Mooie nude kleuren die eigenlijk bij iedere look wel passend zijn.
Vanille is echt een nude kleur en geeft de lippen net dat beetje glans terwijl praline echt een warme tint heeft die de lippen naast glans ook wat kleur geeft.
Ik vind de applicator erg fijn, het is een soort druppelvorm waarmee je de hele lip precies kunt inkleuren, zelfs de hoekjes.
De textuur is echt als een gloss, niet plakkerig, vol en voelt prettig aan op de lippen. Absoluut een musthave voor in je handtas deze zomer!

VANILLE

Laura mercier lip glace vanille

PRALINE

Laura mercier lip glace praline

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Laura mercier lip glace review ervaring swatches

aura Mercier is in Nederland verkrijgbaar bij Skins.nl. Een webshop met een fysieke winkel in oa. Amsterdam, Haarlem, Laren, Den Haag en Rotterdam met heel veel prachtige merken.

Prijs:

  • Laura Mercier | Lip Glacé €29

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May