Een natuurlijke en vegan deodorant zonder nare toevoegingen. Dat zijn de deodorants van Salt of The Earth. Je kunt kiezen uit een spray, crème, roll-on of crystal. In dit artikel review ik de roll-on! Kijk je mee?

Salt of the earth natuurlijke deodorant

SALT OF THE EARTH

Grote kans dat je dit merk al voorbij hebt zien komen. Salt of the Earth is een natuurlijk deodorant merk dat is opgericht in 1993 en in 2005 is overgenomen door moeder en zoon. Tegenwoordig verkopen ze ook handzeep en zijn alle producten 100% vegan, natuurlijk, diervriendelijk en plastic-vrij.
Meer informatie over het merk vind je op de website.

NATUURLIJKE DEODORANTS

Salt of the earth natuurlijke deodorant

Salt of the Earth heeft ontzettend veel soorten deodorant. Ze verschillen van geur, maar ook van vorm. Zo hebben ze sticks, roll-ons, sprays, balms en crystals. De crystals zijn tegenwoordig mijn favoriet maar vandaag ga ik het hebben over de roll-on in de geur Lavender & Vanilla (mijn favoriete geur!).
De geur is zacht en zoet en de formule bevat voedende magnesium olie.
Hij heeft zelfs geurnoten!

  • Top Noten:  Lavender, Lemon, Geranium
  • Hart Noten:  Lavandin, Bergamot, Ylang, Clove
  • Base Notes:  Vanilla, Amyris, Cedarwood, Sandalwood
Salt of the earth natuurlijke deodorant
Salt of the earth natuurlijke deodorant

Ik ben een lastige met deodorant, ik zweet soms veel en met de verkeerde kleding kan het gaan ruiken. Ik vind een deodorant die goed werkt dus belangrijk.
Maar ik vind het ook belangrijk dat het milieu wordt ontzien en dat mijn huid geen schadelijke ingrediënten opneemt.
Dat is met deze deo dus mogelijk, qua geur vind ik hem lekker. Ik ben niet altijd een lavendel fan maar wél een vanille fan. Gelukkig is de lavendel niet overheersend maar lekker zacht. Een aangename geur dus!
Bij echt warmte zweet ik nog steeds, ik ontkom er niet aan. Maar op normale dagen werkt de deodorant prima!
Leuk is ook dat je refills kunt kopen als het op is, goed voor het milieu én voor je portemonnee.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Salt of the earth natuurlijke deodorant

De deodorants van Salt of the Earth zijn verkrijgbaar bij onder andere Biggreensmile.nl en Happyearthcare.com.

Prijzen:

  • Roll-on Deodorant €6.99 (75ml)
  • Refill €19.99 (300ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May