Deze beauty is helemaal nieuw! De Lash Clash YSL Mascara ziet er alleen al prachtig uit op je make-up tafel, maar belooft je wimpers ook nog eens extreme volume te geven. In dit artikel zie je er alles over, natuurlijk ook een before & after.

YVES SAINT LAURENT

YSL lash clash mascara

Yves Saint Laurent (YSL) kennen we al jaren. Het merk begon in 1961 als een fashion brand en is begonnen door de heer Yves Saint Laurent himself. Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.
Het merk is altijd chique en high-end geweest en stond bekend onder de elite toentertijd.
Het merk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een heel bekend merk maar blijft toch bestemd voor de mensen die wat meer te besteden hebben. Meer artikelen over YSL vind je hier.

YSL lash clash mascara

YSL MASCARA | LASH CLASH

De mascara wordt omschreven als een game changing mascara die jouw wimpers massieve volume geeft in een intens zwarte kleur. Hij kan namelijk tot wel 200% meer volume geven aan de wimperhaartjes vanwege de nieuwe formule en de grote borstel. Het is zelfs YSL grootste mascara borsteltje ever.
Maar dat is nog niet alles, want het bevat naast een parfum-vrije formule ook het ‘Iris Florentina’ extract. Dit voedt de wimpers en houdt ze lekker zacht zodat ze gezond blijven.

YSL lash clash mascara
YSL lash clash mascara

Als je mij volgt zal het je niet zijn ontgaan dat ik echt een fan ben van YSL make-up. Niet alleen vind ik ze erg fijn, maar ze zien er ook zó mooi uit op mijn make-up tafel. Net een klein YSL museumpje bij mij thuis.
De mascara is net zo prachtig en heeft een mooi plekje op mijn tafeltje gekregen, de zwarte flacon met de grote YSL letters in een gouden kleur zien er weer lekker chic uit, just how I like it.

BEFORE

YSL lash clash mascara

AFTER

YSL lash clash mascara

Hoewel het borsteltje inderdaad echt groot is, is het gemakkelijk aan te brengen zonder te knoeien (ik ben een knoeier dus dat zegt wat). Ook ben ik van de 1-laagse mascara en dat zie je hierboven op de ‘after’ foto terug. Dit is maar één laagje en I’m impressed! de wimpertjes worden ook goed gescheiden, er zijn geen klonters én het blijft de hele dag goed zitten zonder uit te lopen.
Again een YSL product waar ik super tevreden over ben.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

YSL lash clash mascara

Make-up van Yves Saint Laurent is verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf. Hier vind je overigens nog veel meer mooie producten van dit merk.

Prijs:

  • YSL | Lash Clash Mascara €33.91

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar gesteld zijn ter review
Disclaimer

May