De D-Tox oogcrème van GM Collins is de oplossing voor vervuiling, althans dat claimt het merk. Daarnaast zorgt het voor verkoeling en vermindert het alle huidproblemen rondom de ogen. Kijk je mee?

GM COLLIN

GM Collin city d-tox eyecream

GM Collin is ontstaan in 1957 in Parijs en opgericht door Dr. Lapinet. Hij was de pionier van het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers van brandwonden om hun huid te helpen genezen en herstellen.
Tegenwoordig ontwikkelt het merk vanuit Canada superieure huidverbeteringsproducten, van preventieve verzorging tot het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering voor de rijpere huid.
Niet onbelangrijk om te vermelden is dat GM Collin gaat voor duurzame productie en rekening houdt met het milieu, en natuurlijke en vegan producten maakt die altijd dierproefvrij zijn.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

GM Collin city d-tox eyecream

CITY D-TOX OOGCRÈME

De City D-Tox Eye Contour Gel van GM Collins is geformuleerd met een specifieke mix van peptiden en wordt daardoor omschreven als de ultieme oplossing tegen vervuiling.
De gel vermindert namelijk de verschijning van schade veroorzaakt door stress, vervuiling en vermoeidheid. Tegelijkertijd zorgt het voor een verminderde zichtbaarheid van donkere kringen, wallen en expressielijnen.
Natuurlijk zorgt het ook voor hydratatie van de huid en geeft het een verfrissend gevoel.
De gel komt in een kleine tube met een metalen applicator, dit zorgt direct al voor een verkoelend en verfrissend effect.

GM Collin city d-tox eyecream
GM Collin city d-tox eyecream
GM Collin city d-tox eyecream

Als eerste wil ik zeggen dat ik de metalen applicator heerlijk vind. Wanneer ik de crème aanbreng voelt het meteen verkoelend en verfrissend, dat is fijn als je last hebt van puffy eyes of donkere kringen. Door het verkoelende effect wordt dat direct al minder.
De gel zelf is een prettige textuur die goed aanbrengt, je kunt het ook met je vingers aanbrengen, maar de applicator maakt dat eigenlijk onnodig (handig ook voor mensen met lange nagels, die niet goed in de ooghoeken komen).
De gel zelf voelt ook verkoelend aan, hydrateert meteen de huid en laat een zachte huid achter. Ook trekt het redelijk snel in waardoor het ook goed gebruikt kan worden voordat je je make-up aanbrengt. De langdurige resultaten laten nog even op zich wachten, maar de peptiden beloven veel goeds, ik ben erg benieuwd.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

GM Collin city d-tox eyecream

GM Collin is verkrijgbaar via de officiele webshop. Hier vind je ook alle informatie over het product zoals de ingrediënten en de werking.

Prijs:

  • City D-Tox Eye Contour Gel €62.95 (15ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May