Mijn nieuwe obsessie is het kopen van sieraden. Mooie sieraden natuurlijk, maar die zijn vaak zo duur! Onlangs heb ik Xoo ontdekt, een webshop van Nederlandse bodem die betaalbaar is én prachtige items heeft van RVS. Kijk je mee?

xoo sieraden

XOO

Xoo is een sieradenmerk dat in 2020 is opgericht en is van Nederlandse bodem. De sieraden zijn van uitstekende kwaliteit maar is tegelijkertijd ook betaalbaar, en dat is fijn! De oprichters van Xoo vinden het namelijk belangrijk dat mooie sieraden voor iedereen toegankelijk moeten zijn.
Daarnaast hechten zij ook waarde aan de kwaliteit van de sieraden, je moet er namelijk wel een tijdlang plezier van kunnen hebben. Het zijn dan ook stainless steel sieraden. Persoonlijk vind ik dit ook heel belangrijk, een sieraad moet na een aantal dagen of weken niet afgeven of de kleur verliezen.
Sinds kort is het ook mogelijk om persoonlijke sieraden te laten graveren, hoe leuk is dat! In dit artikel laat ik jullie mijn keuze zien.

KETTING

xoo sieraden
xoo sieraden

Als eerst koos ik voor de Herringbone ketting in 4mm. Je kunt ook kiezen voor een smallere variant van 3mm. De ketting is gemaakt van 18k RVS.
Zelf vind ik deze ketting prachtig! Heel chique, tijdloos en een eyecatcher. Ik krijg al vaak complimentjes over de ketting. Ook past deze bij eigenlijk alle kledingstijlen en draag ik hem dan ook 24/7. Het valt me ook op dat het licht is van gewicht, ook erg fijn!

GEPERSONALISEERDE ARMBAND

xoo sieraden
v

Deze Armband met Schakels heb ik als tweede gekozen uit de ruime keuze van gouden armbanden. Het leuke hieraan is dat je de armband persoonlijk kunt maken voor jezelf of als een cadeau.
Deze goudkleurige armband heeft namelijk een muntje waarop je één of twee letters kunt laten graveren. Qua prijs zit hierin geen verschil.
Leuk is dan ook om dit cadeau te geven aan iemand met jullie initialen, of initialen die belangrijk zijn voor iemand.
Ik koos voor de M, van mijn eigen naam. Want selflove, je weet het 😉
De armband is trouwens in goud- en zilverkleur verkrijgbaar.

RING

xoo sieraden
xoo sieraden

Om de look compleet te maken koos ik deze Vintage Ring met Touw. Ook deze vind ik tijdloos, je kunt hem namelijk overal bij dragen. Net als de andere sieraden is ook deze ring van roestvrij staal en gaat dus mega lang mee. Geen gedoe meer met douchen, zwemmen, afwassen of regen.  Lekker om laten.
Uiteraard gaat het langer mee als je hem afdoet wanneer je water en/of cosmetica gebruikt, maar ik ben van het gemak en laat het allemaal lekker om.
De ring is lekker stevig en goed te combineren met andere ringen.

MIJN ERVARING MET XOO

xoo sieraden

Ik werd heel enthousiast van de webshop, het ziet er niet alleen mooi en duidelijk uit, maar je kunt ook betalen met Klarna (oeps, sorry).
De levering is ook nog eens heel snel, zelfs als het gaat om de gegraveerde sieraden, bij mij was alles de volgende dag in huis. Wat mij ook heel blij maakt zijn de prijzen, het is op deze manier namelijk ook nog leuk om jezelf of een ander een cadeau te geven. De prijzen van de items die ik heb aangeschaft zie je hieronder, maar het varieert van ongeveer €15 tot €30 met uitzondering van de horloges (die ook heel goed geprijsd zijn trouwens).
De kwaliteit van de sieraden zijn top, de sluitinkjes zijn stevig en de kleur is mooi. Goud kan nog wel eens heel erg fake (gelig of oranje) ogen, dat doen deze dus niet. Ze passen mooi bij mijn echte gouden sieraden.
Alles bij elkaar kan ik dus zeggen dat ik heel blij ben met mijn sieraden en ze met heel veel plezier zal blijven dragen. En heb ik er een nieuw adresje bij als ik nog leuke cadeautjes moet halen!

xoo sieraden
xoo sieraden

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

xoo sieraden

Uiteraard is alles verkrijgbaar via de weshop van Xoo.nl.

Prijzen:

  • Herringbone ketting €24.95
  • Armband gegraveerd met schakels €19.95
  • Vintager ring met touw €25.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
$ Disclaimer

May