Als je nog niet hebt gehoord van lippen olie dan moet je dit artikel nu lezen. De Kylie Lip Oil is namelijk verkrijgbaar in een limited edition set met fruitgeurtjes! Kijk snel verder.

KYLIE SKIN

Kylie skin kylie lip oil

Ik mag met trots vertellen dat ik één van de 25 ambassadeurs ben van Kylie Cosmetics en Kylie skin in Nederland. En daarom doe ik nu de kick-off van een aantal Kylie Skin producten om jullie het merk te laten kennen.
Kylie Skin is natuurlijk opgericht door Kylie Jenner, een krachtige en zelfstandige vrouw die ik erg bewonder.
Kylie Skin is onderdeel van Kylie Cosmetics en staat voor Clean en Vegan. Zo zijn alle producten helemaal vrij van dierlijke ingrediënten en gebruikt zij zoveel mogelijk ingrediënten van plantaardige oorsprong.
Ook vind zij het milieu belangrijk en de maatschappij, om die reden worden de producten eerlijk verkregen en vervaardigd. Heel fijn om te horen.
Kylie producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas in Nederland. Meer artikels over Kylie Skin of Kylie Cosmetics vind je hier.

Kylie skin kylie lip oil

KYLIE LIP OIL

De Kylie Lip Oil was al verkrijgbaar als een transparante en neutrale versie. Maar nu is er de limited edition set met drie nieuwe, fruitige geuren. Namelijk Passion Fruit, Pomegranate en Strawberry.
De formule is niet plakkerig en bevat een lip plump complex om de lippen van nature voller te maken. Verder bevat het Vitamine E om ze tegelijkertijd lekker te verzorgen en is helemaal veganistisch!

Kylie skin kylie lip oil
Kylie skin kylie lip oil

Ik hou ontzettend van lip oils en deze zijn een mooie uitbreiding op mijn collectie. Ik gebruikt eigenlijk dagelijks wel een olie op mijn lippen. Sowieso in de avond voordat ik naar bed ga en ook op mijn make-up loze dagen.
Het voelt namelijk niet alleen heerlijk aan, het is ook nog eens lief voor de huid van je lippen. Ik heb namelijk best wel snel velletjes op mijn lippen en door het gebruik van lippen olie is dit verminderd.
Deze oliën ruiken ook super lekker! De smaak is dan weer niet zoals het fruit, maar dat geeft niet. Ze geven ook een heel licht tintje af, vooral de rode. Maar ze zijn vrij transparant.
Wat ik ook erg fijn vind is de applicator, die is groot en super zacht, hierdoor brengt het makkelijk en fijn aan! Het formaatje is ook perfect om mee te nemen in je handtas.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Kylie skin kylie lip oil

Kylie Skin is in Nederland dus exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Hier vind je ook alle informatie over de producten zoals de ingrediënten, voor welke huidtypes een product geschikt is en wat het doet.

Prijs:

  • Kylie Skin Lip Oil set €48.99 (3x 6ml

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May