Ik ben fan van Trinny London, de vrouw (love her energy), maar ook het merk. Ze heeft weer twee prachtige skincare producten gelanceerd in haar iconische designs. Ze staan alleen al mooi in de badkamer. Get ready for the new moisturisers!

TRINNY LONDON

trinny london moisturisers

Het merk Trinny London bestaat uit make-up en skincare hybrids. Dat laatste vind ik persoonlijk heel erg interessant. Dit zijn namelijk make-up producten maar dan met huidverzorgende eigenschappen.
Het merk is opgericht door Trinny Woodall in 2017 met als doel om ieder individu vertrouwen te geven om het beste uit zichzelf te halen. De producten zij verkrijgbaar bij de officiële website. Sinds kort verkoopt ze ook skincare! Zo zag je enige tijd geleden de Trinny London Cleansers, de exfoliators en de Vitamine C serums al voorbij komen. Trinny is aan het gooien met nieuwe skincare lanceringen, vandaag is het de beurt aan het moisturisers.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

DE NIEUWE MOISTURISERS

Trinny heeft natuurlijk weer twee verschillende moisturisers uitgebracht, ze worden zelfs méér dan moisturisers genoemd omdat beide producten energy-boosters zijn. Ze laden de huid op en ze herstellen de huid tegelijkertijd, maar allebei hebben ze natuurlijk twee verschillende werkingen.
De Energise me is een moisturiser met Niacinamide en de Bounce Back bevat intense peptiden.

ENERGISE ME

trinny london moisturisers

Ik begin met de Energise Me Moisturiser. Deze is speciaal ontwikkeld voor de huid met stress en bevat niacinamide (een Vitamine B3 die zorgt voor hydratatie en bescherming van de huid).
De formule is gemaakt om de huid weer egaal te maken en het weer een natuurlijke glow te geven. Natuurlijk werkt de moisturiser ook goed hydraterend. Deze moisturiser is het meest geschikt voor een normale tot vette huid.

trinny london moisturisers
trinny london moisturisers

Deze moisturiser is voor mij perfect in combinatie met het Vitamine C serum. Als ik ze samen gebruik dan pak ik ook meteen mijn huidtint aan, deze is namelijk wat rood en niet gelijkmatig. Ik heb het Vitamine C serum nu enkele weken in gebruik en ik merk al duidelijk verschil.
Deze moisturiser is daar een hele mooie toevoeging op, hij is qua textuur romig en vol en wit van kleur. Het ruikt echt mega lekker als ik het aanbreng op mijn huid en ik voel de hydratatie direct al. Ook trekt het goed in waardoor het een perfecte basis is voor mijn make-up.

BOUNCE BACK

trinny london moisturisers

Deze moisturiser is heel geschikt voor een normale tot droge huid. Misschien voor mij erg fijn in de winter. De Bounce Back Moisturiser is verrijkt met actieve ingrediënten zoals peptiden en hyaluronzuur.
Het vermindert de rimpeltjes en verbetert de elasticiteit van de huid, vandaar dus de naam ‘bounce back’. Deze variant is dus ook wat meer geschikt voor de 30+ huidjes.

trinny london moisturisers
trinny london moisturisers

Grappig, want de textuur en kleur zijn totaal anders dan de vorige moisturiser. Hij voelt echt heel erg zacht aan en ruikt wel ongeveer hetzelfde als de ander. Ik krijg er een ‘spa-gevoel’ van. Ik hou ervan! Ik denk dat dit product voor mij de lekkerste geur heeft van alle producten van dit merk.
Ook deze trekt lekker snel in waardoor het prima te gebruiken is voordat je je make-up aanbrengt.

REFILLS

trinny london moisturisers

Natuurlijk is dit product ook weer te krijgen in een refill. Deze flacon kun je in de originele behuizing doen waardoor je geld én plastic bespaart. Fijn dus voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

trinny london moisturisers

Trinny London is exclusief verkrijgbaar via hun officiële webshop. Ook kun je hier terecht voor de refill van het serum. Superfijn dat dit met alle producten kan van het merk. Dit is namelijk milieuvriendelijk én geldbesparend.

Prijzen:

  • Energise me €52 (50ml) | Refill €42
  • Bounce Back €62 (50ml) | Refill €48

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May